Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Köşe Yazıları

Köşe YazılarıGökhan BAYRAMOYUN HAKKINI BİLMEK VE ONU HAK EDENE VERMEK [ Arama ]

OYUN HAKKINI BİLMEK VE ONU HAK EDENE VERMEK
Başlık OYUN HAKKINI BİLMEK VE ONU HAK EDENE VERMEK
Tarih 25.03.2011
Gönderen Editör

 

"OYUN HAKKINI BİLMEK VE ONU HAK EDENE VERMEK.."

 

Genel seçimlerin yaklaştığı şu günlerde "MİLLETVEKİLİ ADAY'LARI" daha henüz araziye inmediler.

 

Ama yakında,Türkiye genelinde çok organize olmuş, teşkilat bakımından "çok hassas ve en ince ayrıntıları değerlendirerek" çalışmalarına hız vermeleri de beklenmelidir..

 

Ak parti teşkilat olarak; İl ve ilçelerle nahiye ve köylerde sürdürdüğü çalışmalarına,

yerel seçimden bu yana kesintisiz devam etmektedir. Ak parti çok yetenekli ve örgün bir teşkilata sahiptir

 

Ak parti teşkilatı gece gündüz demeden çalışarak- emek harcayan çok önemli dava adamlarına sahiptir Sayın Başbakan gençlere önem vererek- Ak parti siyaset okulunu açtırmış ve Onların-siyasal tecrübe kazanmaları için Eğitilmelerini sağlıyor..

 

Bu da; Neticede “çalışan kazanır” mantığıyla hareket edilerek-beraberinde,diğer siyasal yapılarda hiç olmayan “başarılara imza atmak” bağlamında-ak parti’ye doğal bir üstünlük sağlamaktadır..

 

Bir yazar olarak; Ak partiyi değerlendirmek üzere, kısaca onun yaptıklarını şu başlıklar altında örneklemek mümkündür..

 

Ak parti;14 Ağustos 2001 yılında kurularak-akabinde girmiş olduğu 03.Kasım 2002 seçimlerden bu yana çıtasını yükselerek ”Türkiye’de devrim sayılacak” hizmet ve yatırımlar yaparak, öncelikle para politikasına yön vererek (paradan sıfırları atarak) eleştirilere rağmen ilk (kalıcı)ekonomik başarıya imza attı...

 

Sağlık alanında yaptığı "anlamlı/cesur atak ve yatırımlar" Türkiye tarihinde görülmemiş bir sosyal rahatlamayı getirdiği gibi,BİREYİN "yurttaş olmak duygusunu" da pekiştirdi..

 

Modern ve devasa hastaneler, klinikler, sağlık ocakları ve Aile doktoru yapılandırmaları-bunlardan sadece başta saymamız gereken bazılarıdır..

 

Eğitim, bir memleketin yükselebilmesi ve onun “muasır medeniyetler seviyesine ulaşabilmesi ve çağdaş kültürel normlarla buluşması için" elzem ve şarttır ki,Ak parti,bunca zorluğa rağmen- bunu da başarmıştır.. Zira Okullarda kitapları bedava dağıtarak- öğrenciler ve aileleri özerindeki büyük bir yükü kaldırdı.

 

Ulaşımda, duble yollar yapımında, 87 yıldır yapılamayan yolları 8 yılda yaptı.

Dünya ülkeleri nezdinde prestij ve itibarımızı yükselti, komşularımızla olan düşmanlıkları bitirip vizeleri kaldırdı.

 

Türkiye olarak,Ortadoğu’da söz sahibi olan, sevilen sayılan bir lidere sahibiz.Dışarıdaki ülkeler kıymetini biliyor da, bizler-neden kıymetini bilmeyelim ki.?

 

Ülkemiz, daha düne kadar derin güçlerin egemenliğine girmişken, gayrı meçhul cinayetlerin cirit attığı bir arena konumundayken, içte derin devletin tarassut ve tavassutu altında ve çetelerin zulmü altında inlerken, buna (DUR) diyerek-bugünkü rahat ve medeni düzeni inşa ederek-Ak parti ve yönetimi bize sunmadı mı? Burada; Derin devlet dedikleri olayın özerine giden “Bir Başbakandan” bahsediyorum.

 

 

Ak parti içinde çok değerli dostlarım var. Daha önceki partilerin “Vekillerine ulaşmak” çok zordu.

 

Şimdi ise Bakanlar, Milletvekilleriyle halk yan/yana, sorunları hemen çözülme noktasında- hal oluyor.

 

Bu seçimde insanlar karar verirken, iyi düşünmeli, iki dönem iktidar olan bir partinin çalışmaları hakkında araştırma yaparak vicdanının sesini dinleyerek (OY) kullanmalıdır.

Gelecekte, çocuklarımızın borçlu doğmamasını istiyor, onların yarınlarını mutlu ve umutlu görmek istiyorsak, Onu bugünden sağlamak zorundayız. Bu da bana göre Ak parti’ye destek vermekle olabilecek bir şeydir...

 

Çok krizler yaşadı bu memleket ve nelerini kaybetmedi ki bu ülke insanı. Artık kaybedecek bir gün dahi zamanımız yok ve hiçbir şeyimiz de.

 

Gelecek yarınlar için haydi seçime, oylarınız boşa gitmesin! Diyorum.

 

Bu ülke’de,altında kalkamayacağımız çok büyük bedeller ödedik, çok acılar çektik.. Artık yeter! Kardeşçe yaşayalım; Bu cennet ülkede ve bu geçmişte “itilip/kakılarak” çok ezilen yurttaş/ insanlar ve Onları çağdaş medeniyetlerle buluşturup/tanıştıracak olan kadirşinas “yöneticiler” arasında...

Oyu Puanı: 0 - Ortalama:

Yorum Gönder Değerlendir
Yorumlar

Bilgiler
Burda 1175 Yazı Kayıtlı
Enfazla Bakılan: ESKİ SAMSAT’I ÖZLÜYORUM
Enfazla Değerlendirilen: FAHREDDİN AKTAŞ HAKK’A YÜRÜDÜ

Köşe Yazıları Bölgesini Gezen: 3 (0 Kayıtlı Üye 3 Ziyaretçi ve 0 Bilinmeyen Üye)
Görünen üyeler:


 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri