Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Köşe Yazıları

Köşe YazılarıGökhan BAYRAMADIYAMAN'DA TEMAYÜL YOKLAMASI [ Arama ]

ADIYAMAN'DA TEMAYÜL YOKLAMASI
Başlık ADIYAMAN'DA TEMAYÜL YOKLAMASI
Tarih 28.03.2011
Gönderen Editör

 

ADIYAMAN'DA TEMAYÜL YOKLAMASI

 

Adıyaman’da temayül yoklamasının sonuçlarını gördüğümde hiç şaşırmadım. Neticede önceden üzerinde çalışılmış bir senaryo.

 

Bu senaryoyu yazan çizen senarist, ünlü aktör ve oyuncularını belirleyen yapımcının kimler olduğunu kamuoyu iyi bilmektedir.

 

Bu senaryo daha filim aşamasına gelmeden, filmin konusunu kendi hayallerimi zorlayarak, içeriğini sezinlemeye başladım.

 

Hayal ve gerçekler arasında hafızamı zorlayarak, senaryonun kimler için yazılıp, film aşamasına gelmesini bekledim.

 

Bu filmin ana teması ve içeriği mevcut milletvekillerini karalama, yıpratma, iftiralarla küçük düşürmeye yönelik bir operasyondan ibarettir. Başaracaklarını sanmıyorum.

 

Adıyaman halkı çok sevecendir ama gerçekleri görecek kadar cesur ve uyanıktır. Daha öncesinde gündemde haftalarca kalan ve hafızalarda yer edinen “Sapı Bizde Olan Betle” şeklindeki sert cümlenin kime ait olduğunu bilmekteyiz.

 

Sayın Kutlu bunları söylerken neyi kast ettiğini ve kimleri hedef aldığını kamuoyu günlerce tartışarak bir zemine oturttular.

 

Anlaşılacağı üzere Sayın kutlu bir şeyler ima ederek, sanki birileri tarafından düğmeye basılmışçasına, bir bitirme planı uygulamıştır.

 

Bu plan ve senaryo tahminimce çok önceden yazılıp aktör ve oyuncuları seçip film aşamasına getirilerek halkın ve teşkilatların gündemine sunuldu. Çıkan sunucuda bu yüzden şaşırtıcı bulmuyorum.

 

Önemli olan parti teşkilatı içindeki gurupların birlik ve beraberlik içinde çalışırken, nasıl olur da, bu kadar karalamalardan sonra bir birilerinin yüzüne bakacaklar, merak ediyorum doğrusu.

 

 

Şunu da belirtmeden geçemeyeceğim. Türkiye coğrafi konum olarak bir tarafı Avrupa diğer tarafı Asya’dır. Bu seçimin başbakan için ne kadar önemli olduğunu bilmekteyiz. Dünya ülkelerinin gözünün üzerimizde olduğunu bilmekteyiz. Dolayısıyla bütün dünya ülkeleri Türkiye’deki seçimlere kilitlenmiş durumdalar.

 

Müslüman ve Türk cumhuriyetlerinde sevilen sayılan bir başbakana sahibiz. Başbakanın çalışma ekibi çalışkan, seçkin, belirleyici ve kararlı kişilerden oluşmaktadır.

 

Bu ekip ülkemizde ve dünyada olup bitenleri araştırmakta, tahlil etmekte ve raporlayarak başbakan ve ilgililere sunmaktadırlar. Böylece strateji ve siyaset belirlenmekte, halkın yararına olan projeler uygulanmaktadır.

 

Dolayısıyla Sayın Başbakan hangi vekilin nasıl bir çalışma içerisinde olduğunu çok iyi bilmekte, her vekil ile ilgili dosya masasında durmaktadır.

 

Halk olarak arkamıza yaslanıp bu filmi seyrederken senaristin biraz dramatik ve hüzünlü sahnelere ağırlık verdiğini görmekteyiz.

 

Bunlar benim düşüncelerim. Dilerim, Adıyaman’ımız için hayırlı olan olur. Yarınlarımız aydın, müreffeh ve barış içerisinde geçsin.

 

            Saygılarımla…

 

Gökhan Bayram

n.gokhanbayram@hotmail.com

 

Oyu Puanı: 2 - Ortalama: 5

Yorum Gönder Değerlendir
Yorumlar

Bilgiler
Burda 1175 Yazı Kayıtlı
Enfazla Bakılan: ESKİ SAMSAT’I ÖZLÜYORUM
Enfazla Değerlendirilen: FAHREDDİN AKTAŞ HAKK’A YÜRÜDÜ

Köşe Yazıları Bölgesini Gezen: 1 (0 Kayıtlı Üye 1 Ziyaretçi ve 0 Bilinmeyen Üye)
Görünen üyeler:


 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri