Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Köşe Yazıları

Köşe YazılarıGökhan BAYRAMADAY TABLOMUZ [ Arama ]

ADAY TABLOMUZ
Başlık ADAY TABLOMUZ
Tarih 21.03.2011
Gönderen Editör

 

 

ADAY TABLOMUZ

 

Sayın Başbakanımız, siyasi, coğrafik, sanatsal ve genel kültür bakımından Mezopotamya’nın orta yerinde yer alan güzel Adıyaman’ımıza teveccüh göstererek sevmiştir.

 

Bu karşılıklı sevgi hisleri yaklaşan 12 Haziran genel seçimlerinde Adıyamanlılara önemli bir görev ve rol yüklemektedir.

 

Seçim startının verilmesiyle birlikte özellikle AK Parti teşkilatında yoğun bir aday adaylığı müracaatları ve kıyasıya bir mücadele yaşanıyor.

 

Şunu memnuniyetle ifade edebilirim ki, hem bölgede, hem İstanbul’da hemşerilerimiz globalleşen dünyada “bende varım” diyebiliyorlar. Artık, şu ailenin mensubu, bu aşiret reisi değil de, dirseklerini çürüterek, okuyarak kalın gözlükler takarak bürokrasinin veya başka alanlarda belli noktaya gelebilmiş, akil insanlar ön plana çıkıyorlar.

 

Bu özelliklerde olan hemşerilerimizin genellikle AK Parti’yi tercih etmeleri, bu partinin ne kadar doğru bir adres olduğunun göstergesi olsa gerek.

 

Gelinen noktaya şöyle bir göz attığımızda aday adaylarının içinde hukukçular, eğitimciler, doktorlar, İşadamları ve bürokratların yoğun ilgisi şaşırtıcı boyutlara ulaşmış.

 

Aday adaylığını açıklayan ve yakinen tanıdığım Gazeteci Yazar Mustafa Işıldak'ın Adıyamanlılar için ne kadar önemli bir şans olduğunu ben burada belirtmek istiyorum.

 

Zira yıllardan beri Adıyamanlılar Vakıf Başkanlığını yürüten İstanbul Kültür A.Ş Genel Müdürü Sayın Nevzat Bayhan tabi yine siyasi büyüklerimizden.

 

Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcılığı görevini başarıyla sürdüren Sayın Mahmut Göksu'da diğer aday adaylarımız gibi bir cevher.

 

AK Parti Genel Merkezinin ve parlamentonun olmazsa olmazlarından Sayın Ahmet Aydın'ı da yad etmemek zannımca nankörlük olur.

 

Sayın Aydın genç, dinamik, donanımlı bir hukukçumuz ve Ak Parti Genel merkezde çıtasını yükselterek saygın bir konuma gelmeyi başarmıştır.

 

Bir yazar olarak ne kadar memleket sevdalısı olduğumu bilmeyen yoktur. Her zaman için dışım bir kalmayı yeğledim. Zaten yazar ve şairlerin doğru söylememe gibi bir lüksü olamaz.

 

İstanbul’da da Adıyamanlı hemşerilerimizin listelerde yer alması en büyük temennimiz. Çünkü İstanbul’un bütün bölgelerde yoğun olarak Adıyamanlılar yaşamaktadır. Arzumuz her bölgeden en az bir adayımızın meclise girerek bizleri temsil etmeleridir.

 

İstanbul 1.Bölgede aday adayımız Adıyamanlılar Vakıf Başkanı Sayın Ömer Özkartal ve Zirve Tekstilin sahibi İşadamı Sayın Murat Yücetürk, 2. Bölgede hemşerimiz ve AK Parti Sultangazi teşkilatında uzun yıllar görev yapmış işadamımız Sayın Mehmet Kavak, 3.bölgede İşadamlarımızdan Sayın Nazif Çetin ve Adıyamanlı siyasi büyüklerimizden Sayın Dengir Mir Mehmet Fırat'a başarılar diliyorum.

 

İnşallah bu sefer daha çok sayıda Meclis’e vekil göndererek, özlemini duyduğumuz bir bakanlığı da alırız. Sadece İstanbul’da yaşayan 600 bin nüfusumuz var. Bunu çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor.

 

Bu adayların isimlerini açıklarken hep ümit ettiğim ve beklediğim bir isim daha vardı.

Çalışkanlığı, dürüstlüğü ve hemşerilerine olan ilgi alakasıyla hem benim, hem onu yakinen tanıyanların gönlünde sarsılmaz yeri olan Bahçelievler Belediye Meclis Üyesi değerli kardeşim ve dostum İrfan Karataş'ı aday adayları listelerinde görmek isterdim.

           

Bağcılar Ak Parti ilçe teşkilatında uzun yıllar ilçe başkan yardımcılığı yapmış 7 yıl gibi süre hizmete nail olmuş, aynı zamanda Adıyamanlılar vakfı insan kaynakları komisyon başkanlığını yürüten dostum Ramazan Topal' ı da görmek isterdim.

 

Hayırlısı olur inşallah, belki başka seçimlere…

 

Saygılarımla...     

Oyu Puanı: 1 - Ortalama: 5

Yorum Gönder Değerlendir
Yorumlar

Bilgiler
Burda 1175 Yazı Kayıtlı
Enfazla Bakılan: ESKİ SAMSAT’I ÖZLÜYORUM
Enfazla Değerlendirilen: FAHREDDİN AKTAŞ HAKK’A YÜRÜDÜ

Köşe Yazıları Bölgesini Gezen: 3 (0 Kayıtlı Üye 3 Ziyaretçi ve 0 Bilinmeyen Üye)
Görünen üyeler:


 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri