Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Köşe Yazıları

Köşe YazılarıMehmet KANDEMİRADIYAMANSPOR BİR PUANA RAZI OLDU [ Arama ]

ADIYAMANSPOR BİR PUANA RAZI OLDU
Başlık ADIYAMANSPOR BİR PUANA RAZI OLDU
Tarih 20.10.2010
Gönderen Editör

 

 

ADIYAMANSPOR BİR PUANA RAZI OLDU

            Son haftalarda başarısız sonuçlar alıp taraftarlarını üzen Adıyamanspor, Pazar günü  sahasında gurubun güçlü ekiplerinden Çorumspor ile karşılaştı. Gurupta 13 puan ile beşinci sırada yer alan Çorumspor,  Adıyaman’a puan ve puanlar kazanmak için gelmişti. Ligde yedi hafta geride kalırken takımımız hep hafta değişik bir onbir ile sahada yer almış, her maçta bir öncekinden en az 4-5 futbolcu değişikliğine giderek sahaya çıkmıştı. Bu da bize Hasan Şengün’ün oynanan futboldan memnun olmadığı, dahası ideal onbirini henüz bulamadığını gösteriyor. Mevsime göre sıcak bir havada oynanan karşılaşmada  her iki tarafta gol atmaktan çok, gol yememek için mücadele ediyordu. Maçı izlemek için Çorum’dan gelen basın mensubu arkadaşımız seyircinin azlığına çok şaşırıyor, radyoya canlı yayın yaparken, havanın çok sıcak olduğunu  sık-sık tekrarlıyordu, aynı takımla Ağustos ayında karşılaşsaydık ne düşünürlerdi acaba…  Rakibimiz Çorumspor , tecrübeli futbolcuları, Murat Bölükbaşı, Mustafa Özgen,  Cemal ve Ferdi’nin yanında genç futbolcuları ile iyi bir ekip kurmuş, gurubun iddialı takımlarından biri olduklarını gözler önüne sergilemişti. Ancak bu karşılaşmada beklediğimiz Çorumsporu seyredemedik, rakip takım zaman,zaman pozisyonlar bulsa da daha çok bir orta saha mücadelesi şeklinde geçti karşılaşma. Onlarda karşılarında bu kadar direnecek bir Adıyamanspor beklemiyorlardı her halde… Adıyamanspor  bu maçı kazanmak için çok çabaladı ancak güçleri bir puana yetti. Dahası iki ekipte gol atmaktan çok, gol yememeyi ön planda tutuyordu.

TAKIMDA OLUMLU SİNYALLER

            Geride kalan maçlara göre bu karşılaşmada daha iyi bir görüntü sergileyen takımımız, en büyük sıkıntıyı yine gol yollarında yaşıyordu.  Her hafta değişik bir kadro ile sahaya çıkan ekip, güçlü rakibi ile başa- baş mücadele etti, ancak gol yollarında yine etkisizdi. Henüz sezonun başı olmasına rağmen seyirci Adıyamanspordan umudunu kesmiş olacak ki, hafta sonu olmasına, hava çok güzel olmasına rağmen seyirci maça hiç ilgi göstermemiş, gelen taraftarlarda istedikleri oyunu izlemeyince sessizce maçını seyre etmek yoluna gitmişti. Şu ana kadar oynadığı 8 maçtan sadece birini onu da deplasmanda  kazanan Adıyamanspor , sahasında oynadığı dört maçın ikisini kaybetmiş, ikisinde berabere kalmış, seyircisi önünde oynadığı son iki maçında gol kaydına muvaffak olamamış. Buna rağmen sahasında oynadığı Çorumspor maçında takım futbolunda olumlu gelişmeler gördük, direnç vardı, hırs vardı,başarısız bir hakem vardı, pes etmek yoktu. Peki yeterlimiydi bu gelişmeler, elbette hayır, ancak takımın sonraki haftalarda futbolunda biraz daha gelişme olursa puan ve puanlar kazanması olasılığı ortaya çıkıyordu.

BOZDOĞAN AİLESİNE YAKIŞMADI

            Çorumspor maçından sonra bir gurup genç tarafından yapılan olumsuz tezahüratta (Bozdoğan istifa) genç  bozdoğanların tepkisi sert oldu. Basın tribünün önünde, şeref tribününde meydana gelen olayda gençlerden biri seyirci ile  laf kavgası yaparken , diğeri seyircilere pet şişe fırlatıyordu, hem de iki defa! acaba bunlar bu hakkı ve gücü nerden buluyorlar, kimlerden alıyorlardı. Dedim ya, hiç yakışık bir olay değildi, sen kalk şeref tribününde maça gelen seyirciye şişe fırlat.. Seyircinin dediği hoş değil ama, tepki bu şekilde olmaz, olmamalı.. Umarım Başkan Bozdoğan yaşananlardan rahatsız olmuş, olaya karışanlara gerekeni söylemiştir. Adıyaman seyircisi sabırlıdır, centilmendir, vefakardır, ancak her şeyin bir sınırı var. Eleştiriler ölçülü olmalı, eleştiriye tahammülü olmayan maça gelmemeli.. 

 HASAN HOCAYA HAKSIZLIK

            Geçen yıl Adıyamansporda başarılı bir dönem geçiren Teknik Direktör Hasan Şengün, bu yıl beklenen başarı elde edilemeyince takımla yollarını ayırmak zorunda kaldı. Maalesef bu durumlarda fatura genelde teknik direktöre kesilir.. Bu saate futbolcuları değiştirecek imkanın olmadığı için, en kolayı hocayı değiştirmek.. Peki, Sorun Hasan Hoca’da mıydı? Bence hayır… Ancak Şengün’ün hataları yok muydu, elbette vardı. Öncelikle bu takımı omu kurdu, geçen yıl takımda olan talebelerinin tamamına yakınının takımdan ayrıldığını görmedi mi? Sezon başında   mevcut futbolcuları izlemedi mi, kamplarda performanslarını görmedi mi..? Bu ve buna benzer bir sürü soru işareti var, ancak yönetim son noktayı koydu, fatura Hasan Hoca’ya kesildi. Yukarıda da belirttim, bu hafta takım futbolunda güzel gelişmeler göze çarptı ancak seyirci tepki koyunca, yönetimde de fazla dayanamadı.. Güle- güle Hasan Hocam, daha güzel günlerde görüşmek üzere…

 

Oyu Puanı: 9 - Ortalama: 5

Yorum Gönder Değerlendir
Yorumlar

Bilgiler
Burda 1175 Yazı Kayıtlı
Enfazla Bakılan: ESKİ SAMSAT’I ÖZLÜYORUM
Enfazla Değerlendirilen: FAHREDDİN AKTAŞ HAKK’A YÜRÜDÜ

Köşe Yazıları Bölgesini Gezen: 12 (0 Kayıtlı Üye 12 Ziyaretçi ve 0 Bilinmeyen Üye)
Görünen üyeler:


 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri