Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Köşe Yazıları

Köşe YazılarıMehmet KANDEMİRUMUTLARI ADANA’DA YİTİRDİK [ Arama ]

UMUTLARI ADANA’DA YİTİRDİK
Başlık UMUTLARI ADANA’DA YİTİRDİK
Tarih 07.05.2010
Gönderen Editör

UMUTLARI ADANA’DA YİTİRDİK

 

                              Pazar günü liderlik için deplasmanda Adanademirspor ile karşılaşan takımız Adıyamanspor, rakibine 2-1 yenilerek gurup liderlik şansını büyük ölçüde yitirdi.

 

            Lider Demrispor ile üç olan puan farkı bu sonuçtan sonra altı oldu ve Adıyamansporun gurup şampiyonu olabilmesi için Adanademirsporun kalan iki maçtan mağlup, Adıyamansporunda son iki maçından galip ayrılması gerekiyor. Özetle matematiksel olarak şansımız devam etse de uygulamada çok zor görünüyor, çünkü kalan iki maçta Adana ekibine bir puan yetiyor.

 

            Ligin ikinci yarısı büyük başarı sağlayan, üst- üste galibiyetler elde eden takımız, Belediyevanspor ve Adanademir maçlarında aldığı mağlubiyetler ile avantajını kullanamadı, fırsatı değerlendiremedi. İkili averajda Adanademirspora karşı üstünlüğü bulunan takımız bu maçta beraberlik ile ayrılsaydı dahi  şampiyonluk şansı büyük ölçüde devam ederdi.

 

            Biz kalan maçlarda Tarsusidmanyurdu ve Mardinspor ile oynayacakken, Demirspor küme düşme mücadelesi veren Elazığ ve liderlik şansı olan Belediyevanspor ile karşılaşacaktı. Ama olmadı, maalesef olmadı, öne geçmemize rağmen Adana’da onbeşbin seyircinin önünde rakibimize diş geçiremedik, öne geçtiğimiz maçta, ilk yarının son dakikasında yediğimiz gol tüm planlarımızın alt-üst olmasına yetti, bir yıllık emekleri Adana’da çimlere gömdük, umutlarımızı yitirdik.

 

BİRİNCİLİK GİTTİ, İKİNCİLİĞİ KAÇIRMAYALIM

 

            Yılların takımı Malatyaspor, ve  Maraşsporun küme düştüğü, Elazığ, Diyarbakır ekiplerinin düşmemek için çabaladığı bir gurupta Adıyamansporun üst sıralarda yer alması, son haftalara kadar liderliği zorlaması küçümsenecek bir başarı değil,ancak; buraya kadar getirmişken, Adanademirspor ve diğer şampiyonluk adaylarına karşı ikili averajı yakalamışken avantajı rakibe kaptırmak iyi olmadı doğrusu.

 

            Tecrübeli teknik adam M Ali Çınar Adana’da bana göre kadroda tercih yanlışlığı yaptı. Adana ekiplerinin çok iyi tanıdığı ve çekindiği Sait ile başlamalıydı, hadi Said’i ilk onbirde sahaya sürmedin bari ikinci yarı onunla başla…

 

            Takım 2-1 geriye düşmüş, mutlak kazanmamız gereken, en azından beraberlik almamız gereken bir maçta ilk oyuncu değişikliğini 64. Dakikada yapıyorsun. Bu yıl çok iyi bir performans yakalayan Gökhan’ı son onbeş dakikada golcü diye alıyor, forvette faydalanmaya çalışıyorsun.

 

            Bana göre Gökhan’ın ilk onbirde ve esas yerinde görev alması çok daha olumlu olurdu. Bence Adıyamanspor bu gurubun en iyi ekibiydi, maalesef sona yaklaştığımız haftalarda gurup liderliğini rakibimize kaptırdık.  

 

            Başta dediğim gibi bu senede gemi kalktı, guruptan çıkmak mucizelere bağlı, bari gurup ikincisi olalım, bir çok turnuvaya , Türkiye Kupasına katılmaya hak kazanalım.

 

ALKIŞLAR ADIYAMANSPOR TARAFTARINA

 

Final nitelliğindeki karşılaşmayı izlemek için Adana’ya giden, takımlarını destekleyen, maç sonunda sahadan mağlup ayrılıp şampiyonluk umutlarını yitiren takımlarına rağmen, takımızı yenip şampiyonluk yolunda büyük avantaj sağlayan Adanademirspor takımını tribünlere çağırarak alkışlayan, Adıyamanspor taraftarına kocaman alkış lütfen…

 

Günlerdir spor basınında yer alan haber ve yorumları okuyunca centilmen taraftarlarımızla bir kez daha gurur duydum doğrusu, size yakışan da buydu.

 

Şimdi cefakar ve centilmen seyircimize düşen, kalan iki maçımızda, özellikle kendi sahamızda oynayacağımız Tarsusidmanyurdu karşılaşmasında takımızı yalnız bırakmayalım, en azından gurubumuzu ikinci sırada tamamlayalım.

Oyu Puanı: 7 - Ortalama: 5

Yorum Gönder Değerlendir
Yorumlar

Bilgiler
Burda 1175 Yazı Kayıtlı
Enfazla Bakılan: ESKİ SAMSAT’I ÖZLÜYORUM
Enfazla Değerlendirilen: FAHREDDİN AKTAŞ HAKK’A YÜRÜDÜ

Köşe Yazıları Bölgesini Gezen: 7 (0 Kayıtlı Üye 7 Ziyaretçi ve 0 Bilinmeyen Üye)
Görünen üyeler:


 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri