Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERBEŞ ŞİİRLİK KİTABIN BEŞ ŞAİRİ DİNLEYENLERİ MEST ETTİ   
BEŞ ŞİİRLİK KİTABIN BEŞ ŞAİRİ DİNLEYENLERİ MEST ETTİ

Abartısız söylüyoruz, Kahramankazan'daki Beş Şiirlik Gece, şiir etkinliklerinin yeniden "Güzelliğe" açılan kapısı oldu.  "Şiir öldü", "şiir bitti" diyenlere ve halkı şiirden soğutan, şairlere 'soytarı' muamelesi yapan şiir etkinliklerine verilen en anlamlı cevap oldu.
 
Rıza malı alındı ve satıldı. Alan da satan da memnun ayrıldı "pazardan"...
 
Herkese açıktı ama "aman kalabalık görünsün" kaygısı yoktu, kimseye "aman abi sensiz olmaz" denmedi ama en az yarım saatlik mesafeden bu gece için gelen bir düzine şiir dostu vardı. Havuz başında, yeşillikler ortasına hatırı sayılır bir kalabalıkla icra edildi.
 
Dinleyiciler arasına "bitse de gitsek" diyen yoktu. Şairler arasında "fırsatı bulmuşken kendimi göstereyim" diyen yoktu...
Her şey tadında ve dozunda kalınca da
herkes gecenin sonuna kadar orada kaldı. 
Hatta erken çıkmam lazım diyenler bile en son çıkanlar arasındaydı...
 
Ev sahipliği yaparak bizi gururlandıran Kahramankazan Belediyesi'ne, Ödüllü şiirini bu gecede seslendirmesini rica ettiğimizde bizi kırmayan kültür sanat dostu Başkan Serhat Oğuz'a, bu gecenin gerçekleşmesinde yoğun emeği bulunan  Basın Danışmanı Bekir Kaplan'a, bizimle yakından ilgilenen belediye çalışanlarına,
Connect Termal Hotel çalışanlarına, davetliler arasında yer alan tüm dostlarımıza, gece boyu ayakta bizi görüntüleme mücadelesi veren basın mensubu dostlarımıza teşekkür ederiz.
 
Velhasıl, 5 Şiirlik Gecede, gönülleri 6 şiddetinde sarsmayı başardık. Bu gurur geceye emek veren ve orada bulunan herkesin ortak gururudur.
 
Darısı yurdumun tüm şairlerinin başına…
 
İmza:
Hüseyin Akın, Safiye Samyeli, Şahin Taş, Yaşar İliksiz ve Yavuz Nufel...




Gönderen Editör, Pazartesi, 10 Temmuz 2023 14:12, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri