Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERKIBRIS’TAKİ ADIYAMANLILAR PİKNİKTE BULUŞACAK   
KIBRIS’TAKİ ADIYAMANLILAR PİKNİKTE BULUŞACAK

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Adıyamanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği'nin organizesinde, Kıbrıs’ta yaşayan Adıyamanlılar piknik şeklinde geçecek doğa buluşması ile bir araya gelecek.

İskele Piknik Alanında, 16 Ekim 2022 Pazar günü, saat 11.00’dan itibaren, müzik, muhabbet ve şiirlerin yer alacağı doğa buluşmasına Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve bir çok yetkilinin de katılacağı bekleniyor. 

Türkiye’den Şair, Yazar, Gazeteci, Mercan Televizyonu program yapımcı ve sunucusu Fahrettin Çelik ile Doğan Dağdelen ve Grup Ezman sahne alarak katılımcılara güzel bir müzik ve şiir diletişi sunacaklar.

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan KKTC Adıyamanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Kayalar, piknik, müzik, söyleşi, şiir, tanışma, kaynaşma, dayanışma içerikli doğayla buluşmaya bütün Adıyamanlılar ve Adıyaman’ı sevenlerin davetli olduğunu ifade etti. 

Başkan Kayalar, "Türkiye’de Adıyaman huzurun başkenti olarak bilinir. Dünyanın her tarafında Adıyamanlılar ise saygılı, dürüst, çalışkan ve vatanını seven insanlar olarak bilinir. Kıbrıs’ta da bu böyledir. Bir Adıyamanlı olarak hemşerilerimle ne kadar iftihar etsem azdır. Bizler dernek olarak çok güçlü, saygın ve kaliteli bir yönetime sahibiz. Adıyaman ve Adıyamanlılar ile güzel vatanlarımız Türkiye ve Kıbrıs için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Tertiplediğimiz piknik, doğa ile buluşmaya bütün dostlarımızı bekliyoruz. Bu etkinliğimiz ile hem Adıyamanlılar olarak bir araya gelecek, hem de Adıyamanlıları yetkililerimiz ile buluşturmuş olacağız. Türkiye’den gelerek aramızda olacak olan Gazeteci, Yazar, Şair, TV Programcısı Fahrettin Çelik şiirleri ile Doğan Dağdelen ve Grup Ezman ise müzikle bizlere doyumsuz saatler geçirmemizi sağlayacaklar. Bütün gönül dostlarımızı bekliyoruz" diye konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Cuma, 14 Ekim 2022 11:53, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri