Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA ÖĞRENCİLERE SINAVLARA HAZIRLIK KİTAPLARI DAĞITILDI   
SAMSAT’TA ÖĞRENCİLERE SINAVLARA HAZIRLIK KİTAPLARI DAĞITILDI

Samsat ilçesinde 8. Sınıf öğrencilerine sınavlara hazırlık kitapları dağıtıldı.
 
İHH İnsani Yardım Vakfı, Samsat ilçesinde eğitim-öğretim hayatına devam eden 8. Sınıf öğrencilerine Lise Giriş Sınavları (LGS) kitap seti ile eğitime katkı olması için zengin fakir ayırmaksızın bu yıl üniversite sınavlarına katılacak 120 öğrencinin tamamına ise AYT deneme setleri hediye edildi.
 
İHH İnsani Yardım Vakfı Samsat Temsilcisi Haşim Uçar konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, daha yaşanılır, gelişmiş ve refah seviyesi yüksek bir gelecek için yapılması gereken en iyi yatırımın gençlerin eğitimine yapılan yardımlar olduğunu ifade etti.
 
Uçar açıklamasında, " İHH İnsani Yardım Vakfı olarak uluslararası bazda ihtiyaç duyulan her alanda yardımlar yapmaktayız. Eğitim yardımları da çalışmalarımızın önemli bir kısmını oluşturmaktadır. Samsat ilçemizdeki öğrencilerimizin de bu yardımlardan faydalanması için elimizden geleni yapıyoruz. Özellikle sınavlara hazırlanan gençlerimize hazırlık kitapları ulaştırıyoruz. Bundan sonra da inşallah ihtiyaç duyulan her yerde olmaya çalışacağız" şeklinde konuştu.

 

 

 




Gönderen Editör, Perşembe, 10 Şubat 2022 12:22, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri