Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA KAPALI YOL KALMADI   
SAMSAT’TA KAPALI YOL KALMADI

Samsat ilçesinde yoğun olarak sürdürülen karla mücadele çalışmaları neticesinde bütün köy ne mezra yollarının açıldığı bildirildi.

Adıyaman genelinde olduğu gibi Samsat ilçesinde de yağan yoğun kar nedeniyle bütün köy ve mezra yolları kapandığından Samsat Kaymakamı Aziz Oğuz Alemdaroğlu başkanlığında,  Samsat Belediye Başkanı Halil Fırat, İlçe Jandarma Komutanı, Özel İdare Müdürü, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü ve 112 sağlık ekibinin yer aldığı Karla Mücadele Koordinasyon Merkezi kurularak çalışmalar aralıksız sürdürüldü.

Çalışmalar neticesinde il merkezi ile bağlantının kopmaması, ambulans yolunun sürekli açık tutulabilmesi için öncelikle Adıyaman Samsat karayolunda çalışmalar sürdürüldü. Daha sonra köy ve mezraların ilçe merkezi bağlantıları ile şehir içi yollar açıldı. Böylece bütün yollar açılarak, vatandaşların mağdur olmaması sağlandı.

Sahada gece, gündüz ve soğuğa rağmen vatandaşın rahat, sağlık ve huzuru için çalışan, hiçbir olumsuzluğa mahal bırakmayan, el birliği ile krizi yöneten koordinasyon merkezi ile greyder ve kepçe operatörleri, güvenlik güçleri, sağlık personeli, Belediye personeli ve Köylere Hizmet Götürme Birliği personeli vatandaşlardan takdir topladı.

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Perşembe, 27 Ocak 2022 12:04, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri