Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA 13 ŞÜKÜR KURBANI KESİLDİ   
SAMSAT’TA 13 ŞÜKÜR KURBANI KESİLDİ

Adıyaman’ın Samsat İlçesinde geçtiğimiz hafta meydana gelen 5.5. şiddetindeki depremde can kaybı olmaması nedeniyle 13 koyun şükür kurbanı olarak kesildi.

 

Samsat Kaymakamlık bahçesinde Vali Abdullah Erin, İlçe Kaymakamı, Belediye Başkanı ve hayırsever kişilerin bağışladığı 13 adet küçükbaş hayvan tekbirlerle kesildi.

 

Samsat Kaymakamlığı bahçesinde düzenlenen kurban kesiminde Samsat İlçe Müftüsü Mehmet Seri Doğru tarafından kuranı kerim okunarak dualar edildi.

 

İlçe Müftüsü Doğru, yaptığı duada, Samsat ilçesinin büyük badire atlattığına vurgu yaparak,”Meydana gelen depremde çok şükür kimsenin burnu bile kanamadı. Cenab-ı Allah bizleri korudu. Bizde bu amaçla Cenab-ı Hakka Şükür mahiyetinde kurban kesiyoruz. Yapacağımız bu ibadeti Allah katında kabul eylesin, devletimizi, vatanımızı, milletimizi her türlü tehlikelerden, afetlerden, felaketlerden, belalardan muhafaza eylesin” dedi.

 

Yapılan duaların ardından şükür kurbanları kesildi. 13 adet kurban Samsat’ta depremzedelere yemek çıkaran İHH ve Kızılay’a verildi.

 

Samsat Kaymakamlık bahçesindeki kurban kesimine Vali Abdullah Erin, Samsat Kaymakamı Yusuf Yıldırım, Belediye Başkanı Yusuf Fırat, Kızılay, İHH, Beşir Derneği yekilileri ve çok sayıda vatandaş katıldı




Gönderen Editör, Çarşamba, 22 Mart 2017 07:10, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri