Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT'IN ÇİÇEK KÖYÜNE KANALİZASYON SİSTEMİ KURULUYOR   
SAMSAT'IN ÇİÇEK KÖYÜNE KANALİZASYON SİSTEMİ KURULUYOR

Samsat ilçesine bağlı köylerde kanalizasyon sistemi kurulması çalışmaları kapsamında  Çiçek köyü ve bu köye bağlı Doğanlar Mezrasına kanalizasyon sistemi kurulduğu bildirildi.

 

2015 Yılı KÖYDES Programı kapsamında yapılan kanalizasyon kurulması çalışmaları kapsamında Çiçek ve Doğanlar mezrasına kanalizasyon sistemi kurulması çalışmalarının en geç iki ay içerisinde işlerin tamamlanacağı belirtildi.

 

İlçe Özel İdare Müdürü Mustafa Kandemir ile birlikte Çiçek köyünde yürütülen kanalizasyon sistemi kurulması çalışmalarını yerinde inceleyen ilçemiz Kaymakamı Kürşad Atak, ilgililerden bilgi aldı.

  

Kaymakam Kürşad Atak burada yaptığı açıklamada, "Kanalizasyon sistemi çağdaş yaşamın gereğidir. Şehir-köy demeden kanalizasyon sisteminin kurulması gerekir. Samsat'ın birçok köyünde kanalizasyon sistemi kuruldu. Bütün köylerimizde kanalizasyon sistemi kurarak peşinden kilitli parke taşı döşenmesi çalışması yapmak istiyoruz. Böylece köylerimizde daha sağlık bir yaşam sürülecektir. Çiçek köyümüzde ana borular bağlanmış, Doğanlar mezramızda ise çalışma devam etmektedir. Bundan sonra fosseptik arıtma çukurları tamamlanarak bağlantılar yapılacak. Samsat ilçesine gelen yatırımlardan dolayı başta Adıyaman Valisi Sayın Mahmut Demirtaş olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Salı, 09 Haziran 2015 10:47, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri