Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERİL EMNİYET MÜDÜRÜ SALMANER SAMSAT İLÇESİNDEKİ POLİSLERİN GÜNÜNÜ KUTLADI   
İL EMNİYET MÜDÜRÜ SALMANER SAMSAT İLÇESİNDEKİ POLİSLERİN GÜNÜNÜ KUTLADI

           Adıyaman İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner, Samsat İlçe Emniyet Amirliğini ziyaret ederek, Samsat ilçesindeki Polislerin Polis Bayramını kutladı.

 

          Emniyet Teşkilatının 170. Kuruluş yıldönümü kutlamaları kapsamında Samsat ilçesini ziyaret eden Adıyaman İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner yaptığı açıklamada, toplumun huzuru ve vatanın bölünmez bütünlüğü uğruna şehit olan emniyet mensuplarını her zaman rahmet ve minnetle andıklarını, bu anlamlı günde onları yad etmeden geçemeyeceklerini ifade etti.

 

          Samsat İlçe Emniyet Amirliği personelinin 10 Nisan Polis Bayramını kutlayan ve Samsat İlçe Emniyet Amiri Mehmet Malgır'dan bilgiler alan Salmaner, "Emniyet teşkilatımızın kuruluşundan günümüze kadar toplumsal huzurun korunması, halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması için görevini her koşulda büyük bir özveriyle yerine getirmiş ve bundan sonra da getirmeye devam edecektir. Mazisi başarı ve gururla dolu teşkilatımızın 10 Nisan Polis bayramını kutlar, aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize derin hürmet ve minnetlerimizi sunarız" dedi.

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Pazartesi, 06 Nisan 2015 09:00, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri