Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT KAYMAKAMI ATAK, KÖY HALKI İLE GÖRÜŞÜYOR   
SAMSAT KAYMAKAMI ATAK, KÖY HALKI İLE GÖRÜŞÜYOR

          Adıyaman'ın Samsat ilçe Kaymakamı Kürşad Atak, köylerde oturan vatandaşlarla bir araya gelerek, onların sıkıntı ve taleplerini dinledi.

 

          Samsat ilçesine atandıktan sonra ilçe genelindeki her meslek ve gruptan vatandaşlarla bir araya gelen Samsat Kaymakamı Kürşad Atak, köylerde yaşayan vatandaşlarla da sık sık görüşerek, onların sıkıntılarını, taleplerini, ihtiyaçlarını dinleyerek, imkanlar ölçüşünde karşılamaya çalışıyor.

 

          Son olarak Uzuntepe, Göltarla, Bayırlı, Kuştepe ve Kızılöz köylerini gezen Kaymakam Atak, Muhtar, öğretmen, imam ve köy halkını dinleyerek, öğrencilerle de sınıflarında görüştü.

 

          İlçe Jandarma Komutanı J. Kd. Bşçvş. Süleyman Aslan, İlçe Emniyet Amiri Mehmet Malgır ve diğer kamu kurum ve kuruluş amirleri ile birlikte köyleri gezen Samsat Kaymakamı Kürşad Atak, buradaki kamu bina ve tesisleri, yollar, içme suyu şebekeleri, bazı köylere yarlaşan yabancı uyruklu aileler, yaşlı ve hasta kişileri ziyaret ederek bilgiler aldı.

 

          Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Kaymakam Atak, "Köylerimizi ziyaret ederek bize ulaşamayan vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ediyoruz. Yürütülen çalışmaları yerinde görerek, önümüzdeki dönemde yapılması gereken yatırımların planlanmasını yine mahallinde görme imkanı buluyoruz. Vatandaşlarımız talep ve şikayetlerini birinci ağızdan daire amirlerimize ileterek, en hızlı bir şekilde sorunların çözümü için çaba sarf ediyoruz. Bu şekilde görevimizi daha iyi bir şekilde ifa ederken, devlet vatandaş işbirliği ile vatandaşın devletine daha çok güven duymasını sağlamış oluyoruz. Sık sık köylerimizi ve ilçe merkezindeki vatandaşlarımızı ziyaret edecek, hizmetlerimizi bu şekilde yürüteceğiz." dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Salı, 13 Ocak 2015 14:41, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri