Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAHABEDE BULUŞUYORUZ...   
SAHABEDE BULUŞUYORUZ...

          Adıyaman'da Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinin bu yıl 13 Nisan tarihinde sahabe Safvan bin Muattal Türbesi’nin bulunduğu yerden başlayacağı bildirildi.

          13-20 Nisan tarihleri arasında kutlanılacak olan Kutlu Doğum Haftası her yıl olduğu gibi Adıyaman’da yine Sahabe Safvan bin Muattal kabrinde başlayacak.

          Programa Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Milletvekilleri, ilimiz genelinden Kaymakam, Belediye Başkanı, Sivil tolpum ve siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluş amirleri, Diyanet Vakfı 2. Başkanı Mazhar Bilgin, Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme Kurulu Başkanı Osman Şahin gibi bir çok yetkilinin katılması bekleniyor.

          Diyanet İşleri Başkanlığında görevli hafızlar tarafından Kur’an ziyafeti sunacaklar. Ayrıca sahabedeki programda Siyer-i Nebi yarışmasının da dereceye giren öğrencilere ödülleri verilecek. Lalahi ve ezgiler okunacak, semah gösterisi yapılacak ve konuşmalar yapılacak.

          Bu yılki Kutlu Doğumun ana teması ‘Peygamberimiz ve samimiyet’ olacağından Peygamber Efendimizin (SAV) güzel ahlakı anlatılmaya çalışılacaktır. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği kutlu doğum etkinlikleri kapsamında halkımızın birlik, beraberlik ve barış duygularının pekiştiği bu güne bütün vatandaşlarımızı bekliyoruz

          Kutlu Doğum ülkemize ve bütün dünya Müslümanlarına hayırlara vesile olur inşallah…




Gönderen Editör, Cuma, 11 Nisan 2014 11:17, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri