Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT'TA ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ İÇİN MEVLİT OKUTULDU, GAZİ VE ŞEHİT AİLELERİ ZİYARET EDİLDİ   
SAMSAT'TA ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ İÇİN MEVLİT OKUTULDU, GAZİ VE ŞEHİT AİLELERİ ZİYARET EDİLDİ

           Samsat ilçesinde Gazi ve şehit aileleri ziyaret edilerek Çanakkale şehitleri için mevlit okutuldu.

            Samsat Kaymakamlığınca  "18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü" etkinlikleri münasebetiyle Samsat ilçe merkezinde ikamet eden Hasan Bekçi ve Nuri Turgut isimli Kıbrıs gazileri ile Kıbrıs Barış Harekatında şehit düşün Halil Taşkın’ın babası Mahmut Taşkın evlerinde ziyaret edildi.

            Ziyarete Samsat Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, İlçe Jandarma Komutanı j. Kd. Başçavuş Sedat Vidinel, Belediye Başkanı Abdulkadir Aslan, İlçe Emniyet Amiri Nadir Arıkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Aktaş ve İlçe Yazı İşleri Müdürü Ramazan Aksoy katıldı. Kaymakam Kaşıkçı yaptığı açıklamada vatanı uğrunda gözünü kırpmadan savaşan ve bu uğurda şehit düşenlerin aileleri ile gazi olan vatandaşları evlerinde ziyaret ederek şükran ve minnet duygularını ifade etmek istediklerini belirtti.

             Kaymakam Kaşıkçı “ Aziz şehitlerimize rahmet, kederli ailelerine sabırlar diliyoruz. Gazi olanlara ise şükranlarımızı sunuyoruz. Gerek gazi olsun gerek şehit olsun, vatan uğrunda savaşan kahramanlarımızın ve ailelerinin her türlü sıkıntılarını gidermek bizlerin borcudur ve imkanlarımız ölçüsünde giderme azim ve kararlılığındayız” şeklinde konuştu.

             Samsat Müftülüğü organizesinde Merkez Ulu camisinde Çanakkale şehitlerinin ruhlarına mevlit okutuldu. Mevlide bazı kamu kurum ve kuruluş amir ve çalışanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.




Gönderen Editör, Pazar, 18 Mart 2007 14:49, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri