Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLER   
JANDARMA KURUMLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI ŞAMPİYONU OLDU

Adıyaman’ın Samsat ilçesinde düzenlenen kurumlar arası halı saha futbol turnuvası oynanan final maçı ile tamamlandı.
 
Samsat Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen kurumlar arası geleneksel halı saha futbol turnuvası yapılan elemeler sonucunda finale çıkan Samsat Kaymakamlığı ile Samsat İlçe Jandarma Komutanlığı arasında oynanan maç neticesinde 7-4’lük skor ile Samsat İlçe Jandarma Komutanlığı şampiyon olurken, Samsat Kaymakamlığı ikinci oldu.
 
Toplam 8 kurumun katlım sağladığı turnuvanın kurumlar arası işbirliği ve diyaloğun daha da pekişmesi amacıyla düzenlendiği, gençlere kötü alışkanlıklardan uzak spo ...


Gönderen Editör, Pazartesi, 13 Haziran 2022 12:43, Yorumlar(0), Hepsini Oku
SAMSAT’TA HAYAT BOYU EĞİTİM SERGİSİ AÇILDI

Adıyaman’ın Samsat ilçesinde hayat boyu eğitim sergisi açıldı.
 
Hayat Boyu Öğrenme Haftası çerçevesinde Samsat Halk Eğitimi Merkezi (HEM) kursiyerleri tarafından hazırlanan el emeği göz nuru ürünlerin yer aldığı serginin açılışı gerçekleştirildi.
 
Samsat baraj kıyısında düzenlenen sergi açılışına Samsat Kaymakamı Aziz Oğuz Alemdaroğlu, Samsat Belediye Başkanı Halil Fırat, Kâhta İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Abdülkadir Ceran, Eğitim Bir Sen Adıyaman Şube Başkanı Ali Deniz,  kamu kurum ve kuruluş amirleri, siyasi parti ve STK temsilcileri, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.
 
...


Gönderen Editör, Salı, 07 Haziran 2022 12:24, Yorumlar(0), Hepsini Oku
SAMSAT’IN 2 KÖYÜNDE MUHTARLIK SEÇİMİ YAPILDI

Adıyaman’ın Samsat ilçesinin 2 köyünde muhtarlık seçimi yapıldı.

Samsat ilçesi Doğanca köyü Muhtarı Hasan Sönmez’in vefat etmesi ve Ovacık Köyü Muhtarı Abdulmecit Ertan’ın istifa etmesi sonucunda boşalan muhtarlıklar için ara seçim yapıldı.

Her iki köyde de tek aday olarak seçime gidildi. 230 seçmenin bulunduğu Doğanca köyünde sadece 8 oy kullanıldı. 86 seçmenin bulunduğu Ovacık köyünde ise 22 oy kullanıldı. Böylece Doğanca köyü muhtarlığına Abdullah Sönmez, Ovacık köyü muhtarlığına ise Ferdi Ertan Seçildiler.

Seçim noktalarını ziya ...


Gönderen Editör, Pazartesi, 06 Haziran 2022 10:42, Yorumlar(0), Hepsini Oku
SAMSAT’TA ÖĞRENCİLER YAPTIKLARI RESİMLERİ SERGİLEDİ

Adıyaman’ın Samsat ilçesinde öğrenciler yıl boyunca yaptıkları resimlerini sergiledi.

Samsat Şehit Fırat Demir Ortaokulu Görsel Sanatlar Öğretmeni Gülfidan Temel Gürbüz’ün koordinesinde öğrencilerin bir yıl boyunca yaptıkları resim ve elişi çalışmalarının açılış programı Müzik Öğretmeni Zafer Gültekin hazırladığı müzik dinletisi ile başladı. Daha sonra serginin açılış kurdelesi kesilerek, incelenen eserler hakkında bilgiler alındı.  

Samsat Belediye Başkanı Halil Fırat burada yaptığı konuşmada, her ne iş yapılırsa yapılsın mutlaka en iyisinin yapılması için çaba gösterilmesi gerektiğini söyleyerek, Samsat ilçesinde bütün kuruml ...


Gönderen Editör, Çarşamba, 01 Haziran 2022 12:56, Yorumlar(0), Hepsini Oku
SAMSATLI ÇOCUKLAR USTA ŞAİRLERİN ESERLERİNİ SESLENDİRDİ

Adıyaman’ın Samsat ilçesinde öğrenciler ünlü Türk şairlerinin eserlerini ustaca yorumladı.

Samsat Zeynel Aslan İlkokulu öğrencileri hazırlamış oldukları şiir dinletisi programında Necip Fazıl Kısakürek, İsmet Özel, Cahit Zarifoğlu, Mehmet Akif Ersoy gibi ünlü şairlerin eserlerini yorumlayarak katılımcılardan tam not aldı.
 
Samsat Belediye Başkanı Halil Fırat ve birçok kurum amirinin katıldığı programda k ...


Gönderen Editör, Salı, 31 May 2022 13:13, Yorumlar(0), Hepsini Oku
SAMSAT’TA ÖĞRENCİLER KONTEYNER SINIFLARINDAN KURTULDU

Adıyaman’ın Samsat ilçesinde öğrenciler deprem sonrasında eğitim gördükleri konteyner sınıflarından kurtularak okul binalarına kavuştu.
 
2 Mart 2017 tarihinde 5.5, 24 Nisan 2018 tarihinde ise 5.1 büyüklüğünde iki deprem yaşayan Samsat ilçesinde, yıkılan 5 okulun tamamı yenilendi. Son olarak beş yıldır konteyner sınıflarda eğitim gören Samsat Anadolu İmam Hatip Lisesi de tamamlanan okul binasına geçti.
 
Yeni bina ile birlikte ismi "Samsat Safvan bin Muattal Anadolu İmam Hatip Lisesi" olarak değiştirilen okul binasında geniş ve bol sınıfları ile birlikte, basketbol ve voleybol sahaları, halı saha, konferans salonu, kütüphane, laboratuvar gibi bir okulda ihtiyaç duyul ...


Gönderen Editör, Cuma, 13 May 2022 11:55, Yorumlar(0), Hepsini Oku
SAMSATLILAR AZERBAYCAN’DA MUTFAK KÜLTÜRÜMÜZÜ SERGİLEDİ

 

Azerbaycan Suşa kentinde 1.Uluslararası Gastronomi Festivali yapıldı.

Haydar Aliyev Vakfı ve Devlet Turizm Ajansı’nın desteğiyle 5-8 Mayıs 2022 tarihleri ​​arasında Azerbaycan’ın kültür başkenti Şuşa’da çeşitli ülkelerden uzman aşçılar ve dünyanın dört bir yanından mutfak uzmanları Şuşa’da bir araya geldi.

 Festival; şehrin ihtişamını ve güzelliğini ve ayrıca Azerbaycan halkının misafirperverliğini bir kez daha gösterdi.

 Almanya, Avusturya, Çin, Fransa, Gürcistan, Guetemala, Güney Kore, Endonezya, İran, İsrail, İtalya, Kanada, Malezya, Peru, Türkiye ve Ja ...


Gönderen Editör, Salı, 10 May 2022 12:35, Yorumlar(0), Hepsini Oku
SAMSAT’TA BAYRAM TAPLAMASI ZAMANI

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde kadınlar, bayram sofralarının vazgeçilmezi olan bayram taplaması adı verilen çöreğin yapımına başladı.

Samsat ilçesine has bir yiyecek olan ve sadece bayramlarda ailelerin imece usulü ile yaptıkları bayram taplaması yapımı için kadınlar günler öncesinden hazırlıklarına başladı.

Samsat Gevreği de denilen bayram taplaması un, yağ, susam ve çörek otunun karışımı ve yaz aylarında bölgede doğal olarak yetişen sarı renk veren bir otun sürülmesiyle yapıl ...


Gönderen Editör, Salı, 26 Nisan 2022 06:06, Yorumlar(0), Hepsini Oku
SAMSAT’TA OKULLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI YAPILDI

Adıyaman’ın Samsat ilçesinde düzenlenen ortaokullar arası futbol turnuvası final maçı ile sona erdi.

Samsat Çok Programlı Anadolu Lisesi halı sahasında, Merkez Ortaokulu ile Yarımbağ Ortaokulu takımları arasında oynanan final maçı Merkez Ortaokulunun 6-3 lük üstünlüğü ile tamamlandı.

Turnuva şampiyonu Merkez Ortaokulu ve ikinci olan Yarımbağ Ortaokulu takım oyuncularına madalyaları Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Akın ile maçı izleyen diğer kurum amirleri tarafından verildi. Takımlara kupaları ise 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde verilecek.

Madaly ...


Gönderen Editör, Pazartesi, 25 Nisan 2022 12:00, Yorumlar(0), Hepsini Oku
SAMSAT’TA OKULLAR ARASI MANGALA TURNUVASI YAPILDI

Adıyaman’ın Samsat ilçesinde okullar arası mangala turnuvası yapıldı.

Samsat Merkez ilkokulunda gerçekleştirilen turnuvaya, ilçe genelindeki bütün okullar katıldı. Daha önce okullarda yapılan elemelerde başarılı olan öğrenciler okullarını temsilen ilçedeki turnuvada kıyasıya mücadele etti.

Turnuvayı Örentaş Şehit Yusuf Atal İlkokulu öğrencilerinden Ecrin Yalçın tüm rakiplerini eleyerek ilçe birinciliği kazandı. Turnuvada dereceye giren öğrencilere Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Akın tarafından mangala oyun seti hediye edildi.

Turnuvayı izleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah A ...


Gönderen Editör, Perşembe, 21 Nisan 2022 07:32, Yorumlar(0), Hepsini Oku
189 Sayfalar 1 2 3 4 5 6 7 ... Son »


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri