Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Köşe Yazıları

Köşe YazılarıFahrettin ÇELİKHELAL OLSUN MUHTAR… [ Arama ]

HELAL OLSUN MUHTAR…
Başlık HELAL OLSUN MUHTAR…
Tarih 01.12.2014
Gönderen Editör
Fahrettin ÇELİK

 

HELAL OLSUN MUHTAR…

 

          Bir kişi ne yapabilir ki sözünün çürütüldüğü bir tablo…

 

          Evet, Abdulkadir Geylani Taş belki bir kişi değil, derneğinin bir yönetim kurulu ve üyeleri var. Belki kendisine yardımcı olan destekçileri var ama sonuçta ipi göğüsleyen tek kişi.

 

          Cumartesi günü Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu 15. istişare ve yönetim kurulu toplantısı ‘uyuşturucu bağımlılığı’ başlığında Adıyaman'da gerçekleşti.

 

          Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneği ve Adıyaman Belediyesi’nin ev sahipliğinde Adıyaman’da gerçekleştirilen istişare toplantısına Türkiye’nin 72 ilinden 100’ün üzerinde muhtar katıldığı belirtildi.

 

          İşte Adıyaman tanıtımı, işte Adıyaman sevdalılığı ve işte bir kişinin bile neler yapabileceğinin ispatı. Abdulkadir Geylani Taş kardeşimi yürekten kutluyorum. Başarılarını ayakta alkışlıyorum.

 

          Bu başarıya başta Adıyaman Valisi Sayın Mahmut Demirtaş, Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu ve İl Emniyet Müdürlüğü ortaklar. Onların destekleri olmasa böylesi güzel bir ağırlama zor olurdu.

 

          İşte sözü getirmek istediğim yer de zaten burası. Adıyaman tanıtımı için böylesi fırsatların iyi değerlendirilmesi gerekir. Para ile yapacak olsanız bu kadar insanı bir araya getiremezsiniz.

 

          Birkaç gün önce Dünya Ehl-i Beyt Vakfı Genel Başkanı Fermani Altun, Adıyaman Üniversitesi'nde 'Tasavvuf' konulu bir konferans verdi.

 

          Genel Merkezi Adıyaman'da bulunan GAP Gazeteciler Birliği her yıl Gap Oscarları ödül töreninde yurt geneli ve yurt dışından bir çok önemli ismi bir araya getirerek Adıyaman'da ağırlıyor.

 

          Bunlar gibi organizasyonların desteklenmesi Adıyaman'ın tanıtımı için kaçırılmaması gereken fırsatlar.

 

          Madem Adıyaman Kutlu Sahabe kenti, madem güneşin en güzel doğup battığı yer, madem Türkiye'de model olarak gösterilebilecek huzur kenti… O halde bu güzelliklerimizi tabir caizse pazarlamamız gerekiyor.

 

          Hem de barış süreci ve Alevi açılımları gündemdeyken, ülkemiz yavaş yavaş bir uyuşturucu bataklığına çekilmeye çalışılıyorken böylesi toplantılara, tanıtım faaliyetlerine, kampanyalara ihtiyacımız var.

 

          Konferansta Sayın Valimizi dinledim; katılımın yüksek olmasından dolayı sevinçliydi. Belediye Başkanımız esprileri ile mutluluğunu dışa vurdu, hatta katılımcıları yaz aylarında davet etti. Hatta bütün toplantıları Adıyaman'da yapmayı teklif etti. Milletvekili Salih Fırat, bu güzide topluluğu fırsat bilerek uyuşturucu ve barış süreci ile ilgili düşüncelerini aktardı.

 

          Aslında bu tür sponsorluk hizmetleri resmi kuruluşların değil, para babası, resmi hakları olmadıkları halde ön koltuklarda oturan, bu memleketin kaymağını yiyen bazı sivil toplum kuruluşları, meslek teşekkülleri ve işadamlarımızın görevidir.

 

          Artık silkinelim beyler… Adıyaman'ı büyük bir köy olmaktan kurtarıp hak ettiği yere taşımamız en başta sizin menfaatinize. Buradan ekmek yiyorsak bu ekmek teknemizin kıymetini bilmemiz gerekiyor. Elbirliği ile Adıyaman'ın tanınması, kalkınması ve gelişmesi için çalışmamız gerekiyor.

 

          Umarım Konfederasyon Başkanımız, Federasyon başkanlarımız ve demokrasinin ana unsurlarından olan, devlet ile halk arasındaki köprü görevi gören, ilk başvurulacak resmi makam olan değerli muhtarlarımız Adıyaman'dan mutlu ayrılmışlardır.

 

          Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı, kardeşim Abdulkadir Geylani Taş, Adıyaman Belediye Başkanı Sayın F. Hüsrev Kutlu ve Sayın Valimiz Mahmut Demirtaş'a tekrar teşekkür ediyor, böylesi güzel çalışmaları desteklemeye devam edeceklerine inancımın tam olduğunu belirtmek istiyorum.

 

          Selam ve dua ile…

 

 

Fahrettin Çelik

samsattema@hotmail.com

Oyu Puanı: 3 - Ortalama: 5

Yorum Gönder Değerlendir
Yorumlar

Bilgiler
Burda 1175 Yazı Kayıtlı
Enfazla Bakılan: ESKİ SAMSAT’I ÖZLÜYORUM
Enfazla Değerlendirilen: FAHREDDİN AKTAŞ HAKK’A YÜRÜDÜ

Köşe Yazıları Bölgesini Gezen: 2 (0 Kayıtlı Üye 2 Ziyaretçi ve 0 Bilinmeyen Üye)
Görünen üyeler:


 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri