Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Köşe Yazıları

Köşe YazılarıMehmet KANDEMİRZAMANSIZ KONGRE [ Arama ]

ZAMANSIZ KONGRE
Başlık ZAMANSIZ KONGRE
Tarih 03.11.2009
Gönderen Editör

ZAMANSIZ KONGRE

 

Uzun zamandır Adıyaman Spor’da görev yapan Növfel Bozdoğan, geçen hafta ani bir kararla görevi bırakacağını, kongreye gideceğini ve aday olmayacağını açıkladı.

Hayatını bu işe adamış, çeyrek asırdan fazladır futbola ile uğraşan başkanı bu kararı almaya iten sebep ne idi, bir anlık öfke sonucu aldığı bir karar mı, yılların getirdiği yorgunluk ve bıkkınlık mı, yoksa son haftalarda aleyhine yapılan söylemler ve istifa sesleri mi?

Saydığımız bu sebeplerden bir yada birkaç tanesi, sebep ne olursa olsun tecrübeli spor adamının böyle bir dönemde, bu kararı almaması gerekir di. Başkanın bu işte çok yıprandığı, bir ilin ikinci lig ekibini idare etmenin, her hafta stres sıkıntı yaşamanın, zor olduğunu, başkanın yorulduğunu ve bırakma hakkı olduğunu elbette kabulleniyoruz ancak, zamanlama yanlıştı, başkan bu şekilde bırakırsa Adıyaman futbolu için iyi olmaz diye düşünüyorum. Keşke sezon başı veya bu sezon sonunda böyle bir karar alsaydı.

On bir takımın mücadele ettiği, sezon sonunda üç takımın küme düşeceği gurubumuzda, takımın da durumu pek parlak olmadığı dönemde başkanın bu kararı gelecek için hayra alamet değil. Nitekim bu karardan sonra, Adıyaman spor kamuoyu tamamen kongreye endekslendi, futbol, gurubumuzda olup bitenler, takımın aldığı sonuçlar ikinci, hatta üçüncü planda kaldı.

Doğal olarak bu süreç takıma ve futbolculara da yansımıştır, kafaları rahat değildir. Şimdi her kes Cumartesi günü yapılacak kongreye aday çıkıp çıkmayacağına, başkan Növfel Bozdoğan’ın kulübü bırakıp, bırakmayacağını konuşuyor.

 

ADAY- ADAYLAR ORTADA YOK

 

  Növfel Bozdoğan’ın beklenmedik bu kararı sonrasında spor kamu oyunun beklediği isimlerden ses çıkmadı. Yıllarca sağ da – solda konuşan, bu işi daha iyi yapacağını dile getiren isimler, piyasada yok. Sadece Abdurrahman Vural, aday olduğunu, bu işe talip olduğunu belirtti.

Özellikle amatör spor ile uğraşan, amatör futbol takımında uzun yıllar idarecilik yapan Vural bu işi becerir mi, arkasında olduğu söylenen kişiler ile Adıyaman Spor’u daha iyi yerlere getiri mi, mevcut başkan Bozdoğan ona görevi bırakır mı… Bunların çoğu şu an cevabı net olmayan sorular.

Pazartesi Mercan Tv de yaptığım “ spor vizyon “ programına telefon ile bağlanan eski milli futbolcumuz Erhan Önal, Abdurrahman Vural’ın kendisi ile görüştüğünü, kongreden sonra Adıyaman’a geleceğini, anlaşabilirlerse Adıyaman futboluna hizmet edeceğini dile getirdi.

Sonuç olarak bu aralar Adıyaman’da futbol sahibini arıyor, yılların başkanı, Adıyaman spor ile özdeşleşmiş Növfel Bozdoğan her şeyi bırakıp kenara mı çekilecek, yoksa kaldığı yerden devam mı edecek yakında göreceğiz. Yazımın başında dediğim gibi, bu kritik dönemde taşlar yerine oturmalı, takım futbola, öncelikle hafta sonu lig lideri ile oynayacağı İskenderun maçına konsantre olmalı.

 

Oyu Puanı: 6 - Ortalama: 5

Yorum Gönder Değerlendir
Yorumlar

Bilgiler
Burda 1175 Yazı Kayıtlı
Enfazla Bakılan: ESKİ SAMSAT’I ÖZLÜYORUM
Enfazla Değerlendirilen: FAHREDDİN AKTAŞ HAKK’A YÜRÜDÜ

Köşe Yazıları Bölgesini Gezen: 14 (0 Kayıtlı Üye 14 Ziyaretçi ve 0 Bilinmeyen Üye)
Görünen üyeler:


 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri