Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Köşe Yazıları

Köşe YazılarıMehmet KANDEMİRADIYAMANSPOR GELECEĞİNİ BELİRLEYECEK [ Arama ]

ADIYAMANSPOR GELECEĞİNİ BELİRLEYECEK
Başlık ADIYAMANSPOR GELECEĞİNİ BELİRLEYECEK
Tarih 17.10.2009
Gönderen Editör

ADIYAMANSPOR GELECEĞİNİ BELİRLEYECEK

 

Geride kalan sekiz haftada 10 puan toplayan Adıyamanspor yarın Mardinspor karşısına deyim yerindeyse dönüm maçına çıkacak. Şöyle ki, bu maçta kaybedilecek puan yada puanlar ekibimizi iyice zirveden uzaklaştıracak.

 

Şu anda 17 puan ile lider olan ve bir maç fazlası olan Şanlıurfaspor ile aramızda yedi puan bulunmakta.  İkinci sırada 16 puan ile İskenderun, üçüncü sırada 15 puan ile  Kahramanmaraş ekibi geliyor. Geriye kalan haftalara baktığımızda gurubumuzda futboluyla ön plana çıkan takım yok gibi.

 

Sezon öncesi genel kanı Adanademir, Tarsus, İskenderun, Adıyamansporun gurubun iyi ekipleri olacağı, liderlik yarışının bunlar arasında geçeceği  tahmin ediliyordu. Bu güne kadar oynana müsabakalarda izlediğimiz hiçbir ekibin bizden üstün yanı yok, takımlar bir birlerine denk güçteler, hatta takımımız Adıyamansporun bir çok ekipten üstün özellikleri var, yani artısı daha fazla. Ancak şu ana kadar oynanan maçlarda bunu çokta öne çıkaramadı, her hafta değişik bir kadro ile sahaya çıktı, rakiplerine üstünlük sağlayamadı, gol pozisyonu bulmakta, gol atmakta zorlandı.

 

Gerçi gurubun en az gol yiyen ekiplerinden biri ama, en az gol atan takım da maalesef  biziz. Bu hafta Teknik Direktör değişikliğine giden takımımız umarız Ali Güneş Hoca ile bir çıkış yakalar, liderlik gemisine yaklaşır, aksi taktirde ilk yarının son iki haftasına girdiğimizde kaybedilecek puanlar bizi hedeften tamamen uzaklaştırır.

 

 

FUTBOLCULAR KENDİLERİNİ GÖSTERMELİ

 

Teknik Direktör Gürsel Kılıç’ın ayrılmasından sonra takımın başına geçen Ali Güneş Mardinspor ile yarın ilk maçına çıkacak. Bence Ali Güneş iyi bir seçim, ancak genç teknik adam Gürsel Kılıç’ın bu şekilde ayrılması hoş olmadı, üstelik ayrılırken basın mensubu arkadaşların özel çabasıyla bir lokantada vedalaşması geleneksel Adıyamanlı misafirperverliğine yakışmadı.

 

Yeni futbolcu transfer edilirken, hoca imza atarken basın mensupları  tesislere davet ediliyorsa, hocanın ve futbolcunun ayrılışında da en azından basın mensuplarına haber verilmeli, yada açıklama yapılmalı.  

 

Ülkemizin bir çok bölgesinde görev yapan, doğu gurubunda uzun yıllar çalışan Ali Güneş, keşke  sezon başında getirilseydi… Yine de gemi limandan fazla uzaklaşmadı, Ali Hoca tecrübesini konuştursun, futbolcular kalitelerini ortaya koysun, öncelikle kalan iki haftada altı puan alalım, gerisi gelir.

 

Hem aradaki puan farkı düşer, hem de ikinci yarıya daha moral ve motivasyon bularak başlarız. Tabi burada en büyük görev sporculara düşüyor, sezon başında büyük umutlarla alınan Ferit gol yollarında etkili değildi, orta sahada Kenan bekleneni veremedi, takımdan ayrıldı, Barış ve Suat’ın performansı çok düştü.

 

Özetle, yarından itibaren futbolcularımız geçmişe set çekip yeni bir sayfa açmalı, öncelikle kendi geleceklerini düşünmeli, sonrada takımlarının başarısını… Son olarak seyircimizde takıma bir şans daha vermeli, Mardin maçında tribünlerdeki yerlerini almalı, yeni teknik direktör, yeni hava… Ben yarin ki maçtan umutluyum, hatta bu maç Adıyamanspor için dönüm maçı olacak diyorum.  

Oyu Puanı: 9 - Ortalama: 4.78

Yorum Gönder Değerlendir
Yorumlar

Bilgiler
Burda 1175 Yazı Kayıtlı
Enfazla Bakılan: ESKİ SAMSAT’I ÖZLÜYORUM
Enfazla Değerlendirilen: FAHREDDİN AKTAŞ HAKK’A YÜRÜDÜ

Köşe Yazıları Bölgesini Gezen: 11 (0 Kayıtlı Üye 11 Ziyaretçi ve 0 Bilinmeyen Üye)
Görünen üyeler:


 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri