Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Köşe Yazıları

Köşe YazılarıGökhan BAYRAMACABA KİM? [ Arama ]

ACABA KİM?
Başlık ACABA KİM?
Tarih 20.10.2012
Gönderen Editör

ACABA  KİM?

      Hengame başladı, hareketlilik,kulisler,fısıldamalar ve kapalı kapılar ardındaki hesaplar kitaplar,tarih muhtemelen 2013 EKİM ayı.

     Malumunuz üzere Büyük kongreden sonra partiye katılımlar aldı başını gidiyor,evet herkesin bir hesabı var,merak ediyorum Tren’e binen bu kişiler acaba kaçıncı durakta ‘’Ben sağda inim’’ diyecek veya kaçı yola devam edecek hep birlikte göreceğiz.Asıl konu o trenden hiç inmeyen eski milletvekileri,Belediye Başkanları listeye giremedikleri halde yolarından taviz vermediler dışarıda’da kalsalar parti adına çalışmalarına devam ettiler bu yerel seçimlerde bu kişilerin akibeti ne olacak? Adıyaman’lı olmam hasabiyle Adıyaman’daki siyaseti ve yerel yönetimini ele almak istiyorum.Hatırlayalım Adıyaman’da kimler vardı şu an kimler var sonra kimler olacak biraz beyin jimnastiği fena olmaz.Şimdi dengeler gözetilmeli nasıl mı?

     Başbakanımızın zaman zaman gizli anketler yaptığını ve bu anket sonuçlarınında masasında durduğunu bilmekteyiz.Peki o halde adaylar belirlenirken bu anket sonuçları ne kadar etkili olacak? Yoksa kişinin partideki duruşu pozisyonumu göz önünün’de bulundurulacak? Yoksa ilgili  Milletvekillerin  o kişi hakkındaki referans veya bilgi aktarımlarıyla mı karar mercii karar verecek bunların hangisi dikkate alınacak?

     AK PARTİ 3. Yerel seçimlere giriyor gerek tecrübesi ve gerekse deneyimli  adayları tabiî ki biliyor ve bilmekte dolayısıyla bu kararı verirken sıfır hatayla karar vermesi bekleniyor yani belirlenen adaylar çok ama çok ince elekten geçirilecekler. Acaba diyorum Genel seçimlerde listenin sonuna konulan isme’mi verilen bir söz var yoksa 3. Dönemini bitirmiş olma hasabiyle Miletvekili’ği yapmış kişiyle mi yola devam edilecek,Katılımlarıyla eski başkanlarımı değerlendirecek,yada mevcut kişiyle mi  devam kararı alkacaklar? Aslına bakarsanız  ben bu soruların cevabını biliyorum desem umarım ukalalık yapmış olmam çünkü mevcut konjektörü incelediğimde yanılma payımın’da hemen hemen sıfır gibi bir ölçüyle yola devam edilecek kişiyi ben tahmin ediyorum.

      Mevcut Milletvekileri özelikle’de Grup Başkan Vekili olan Sayın AYDIN’ın kanaatinide göz ardı etmemek gerekiyor. Bana soracak olursanız hani hep merak edilir ya 1 numara kim diye bu konuda kanaatim 1Nolu karar mercii sayın AYDIN’ın ta kendisidir.

  Gelelim Adıyaman siyasetine yön veren en büyük ilçe konumundaki Kahta’daki yerel seçimlere,Kahta’da işler biraz karışık görünsede aslında mührün kime verileceği inanın bana ta buralardan bile görünüyor bunu tahmin etmek için illa uzman yada prof olmak gerekmiyor.

   Şimdi okuyucular merak ediyordur PEKİ AMA KİM? Siyasette isim zikretmek doğru bir yöntem değil,çünkü son 24 saatte bile olmadık gelişmeler olabiliyor ben bunu şöyle anlatayım hani Sezen AKSU’nun bir parçası vardır ya  ADI BENDE SAKLI evet adı bende kalsın yeri ve zamanı geldiğinde çıkar söylerim söylenmesi gerekenleri.Her kim gelecekse gelsin ümit ediyorum ki gelen kişi gerek siyasilerle gerek kurumlarla ve gerekse’de halkın kendisiyle barışık olur,halkı için hayırlı olur hem Adıyaman’ımıza hem Kahta’mızahayırlı olan gelir diyor hepinize sevgi ve saygılarımı sunarken unutmayalım’’ HALKA HİZMET HAKK’IN KENDİSİNE HİZMETTİR’’ Saygılarımla…

Oyu Puanı: 2 - Ortalama: 1.5

Yorum Gönder Değerlendir
Yorumlar

Bilgiler
Burda 1175 Yazı Kayıtlı
Enfazla Bakılan: ESKİ SAMSAT’I ÖZLÜYORUM
Enfazla Değerlendirilen: FAHREDDİN AKTAŞ HAKK’A YÜRÜDÜ

Köşe Yazıları Bölgesini Gezen: 3 (0 Kayıtlı Üye 3 Ziyaretçi ve 0 Bilinmeyen Üye)
Görünen üyeler:


 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri