Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Köşe Yazıları

Köşe YazılarıMehmet KANDEMİRADIYAMANSPOR YAKIŞANI YAPTI [ Arama ]

ADIYAMANSPOR YAKIŞANI YAPTI
Başlık ADIYAMANSPOR YAKIŞANI YAPTI
Tarih 15.05.2009
Gönderen Editör

ADIYAMANSPOR YAKIŞANI YAPTI

 

Bu sezon inişli- çıkışlı bir grafik çizen Adıyamanspor, ligin sonlarına doğru  atağa geçse de puanı ekstra play oof  ta mücadele etme hakkını elde etmeye yetmedi.

 

Mardinspor karşısında alınan beraberlik az olan umutlarımızı bitirmişti. Buna rağmen Adıyamanspor Şanlıurfa karşısında iyi bir oyun ortaya koymuş, galibiyeti uzatma dakikalarında yediği gol ile kaçırmış, son maçında deplasmanda 2-0 geriye düştüğü maçta düşme potasında olan Gaskisporu 4-2 yenerek zoru başarmış, rakibinden geçen yılın rövanşını almış oluyordu.

 

İki farklı sonuçla geriye düştüğün maçı, deplasmanda, şiddetle puana ihtiyacı olan bir ekibe, dört gol atmak kolay olmazsa gerek. Bu skorla temsilcimiz Adıyamanspor, Gaziantep ilinin ikinci ligdeki temsilcisi , yılların başarılı ekibi Gaskisporuda tarihin derinliklerine göndermişti.

 

İkinci lige renk katan, iz bırakan, Türk futboluna bir çok futbolcu kazandıran, bu köklü kulübün bu hale gelmesindeki en büyük neden ekonomik kriz, maddi sıkıntılar olduğunu söylemeye gerek bile yok.

 

Kısaca ekonomik kriz bir çok sektörde sıkıntı olduğu gibi futbolu da ciddi şekilde tehdit ediyor. Güneyin bu genç ekibi inş yakın zamanda yeniden ikinci ligde görürüz..

 

İSKENDERUN MAÇINDA GÜZEL FUTBOL OLACAK

 

Sezonun son karşılaşmasında İskenderundemirçelikspor ile karşılaşacak olan takımımızdan güzel futbol ve skor bekliyoruz.

 

Prestij maçı şeklinde oynanacak olan maçta sıcak havaya rağmen futbolcuların geleceklerini de düşünerek iyi bir oyun ortaya koyacaklarını, seyircimizin ise bu son maçta takımlarını izlemeye geleceklerini umuyoruz.

 

Bu sezon düşme korkusundan uzak bir lig bize yaşatan yönetin, teknik heyet ve futbolculara teşekkür etmek gerek. Ancak sürekli konuştuğumuz şu konuyu da göz ardı etmemek lazım.

 

Adıyaman halkı Adıyamansporu üst liglerde görmek istiyor, şampiyonluğa oynayan bir takımın arkasında yürümek arzu ediyor, uzun yıllardır aynı gurup, aynı futbolcular izlemek istemiyor.

 

Kendi memleketinin futbolcusunu Adıyamansporda görmek istiyor, takımın hepsi olmasa da hiç olmazsa bir yada birkaç tanıdık futbolcuyu sahada görmek istiyor. Seyircinin, futbol severin istediği bu…

 

Yönetim bu konuda ne düşünüyor (istiyor) onu da başka yazımızda dile getirelim.

Oyu Puanı: 5 - Ortalama: 5

Yorum Gönder Değerlendir
Yorumlar

Bilgiler
Burda 1175 Yazı Kayıtlı
Enfazla Bakılan: ESKİ SAMSAT’I ÖZLÜYORUM
Enfazla Değerlendirilen: FAHREDDİN AKTAŞ HAKK’A YÜRÜDÜ

Köşe Yazıları Bölgesini Gezen: 2 (0 Kayıtlı Üye 2 Ziyaretçi ve 0 Bilinmeyen Üye)
Görünen üyeler:


 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri