Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Köşe Yazıları

Köşe YazılarıMehmet KANDEMİRTAMAM MI DEVAM MI [ Arama ]

TAMAM MI DEVAM MI
Başlık TAMAM MI DEVAM MI
Tarih 12.04.2009
Gönderen Editör

 

 

TAMAM MI DEVAM MI

 

Yarın kendi sahasında Elazığspor ile karşılaşacak olan Adıyamanspor alacağı skora göre ya tamam, yada devam diyecek …

ALLAH etmesin mağlup olursa şampiyonluk için tamam diyecek, hatta beraberlik bile buna yakın bir sonucu doğurur. Galibiyet halinde ise devam diyecek, bu işte bende varım diyecek.

Son haftalara yaklaştığımız dönemde her maçın önemi artmaktadır, bizim için olduğu kadar rakip Elazığspor ve diğer ekipler için de bu karşılaşmanın önemi söz konusu. Mağlubiyet durumunda Elazığspor ateş hattında kalmış olacak, işi hayli zora sokmuş olacaklar.

Üç takımın küme düşeceği gurupta Malatyabelediye 11 puan ile veda ederken, Şanlıurfabelediye, Mardin, Elazığ, Gaski düşmeye aday diğer ekipler, üç puanlık sistemde takımımız Adıyamanspor da henüz düşme potasından tamamen uzaklaşabilmiş değil.

Gurupta şu anki duruma göre; Şanlıurfa, İskenderun ve Adıyamanspor şampiyonluk için, Gaski, Mardin, Elazığ, Ş Urfabelediye kümede kalmak için mücadele edecekler gibi…

 

DESTEK VERİP SABIRLI OLMALIYIZ

 

Kritik maç öncesi ekibimiz Adıyamansporu yalnız bırakmamalı, destek olmalıyız. Son haftaların formda ekibi Elazığspor karşısında güzel futbol, etkili oyundan ziyade, sabır göstermeli,  az olsun bizim olsun mantığıyla hareket etmeliyiz…

Şanlıurfada ilk yarı şansız iki gol yiyen takım, iyi futbol ortaya koyamamış, üstüne Bahattin Hoca’ın yanlış kadro ve değişiklikleri de eklenince mağlubiyet kaçınılmaz olmuştu. Urfa da kaleci Serkan profesyoneliğe yakışmayacak hareketlerde bulunmuş, Eyüp sahalarda az görülür bir şeklide kale arkasında, oyuna girmeden  kırmızı kart görmüş, takımda bir isteksizlik ve yılgınlık sezmiştim.

Yoksa Belediyespor Adıyamansporu bırakın yenmeyi, fark yiyecek bir ekip durumunda..

Neyse o maç geride kaldı, yarın ne yapıp edip Elazığsporu yenmeli, bizde olan fikstür avantajını en iyi şekilde değerlendirmeli, Gurubu lider olarak bitirmeli uzun zamandır özlediğimiz yükselme guruplarına gitmeliyiz.

Elazığspor karşısında takımımıza başarılar diliyor, Pazar günü sporseverleri tribüne bekliyorum.

 

Mehmet KANDEMİR

 

Oyu Puanı: 7 - Ortalama: 5

Yorum Gönder Değerlendir
Yorumlar

Bilgiler
Burda 1175 Yazı Kayıtlı
Enfazla Bakılan: ESKİ SAMSAT’I ÖZLÜYORUM
Enfazla Değerlendirilen: FAHREDDİN AKTAŞ HAKK’A YÜRÜDÜ

Köşe Yazıları Bölgesini Gezen: 2 (0 Kayıtlı Üye 2 Ziyaretçi ve 0 Bilinmeyen Üye)
Görünen üyeler:


 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri