Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Köşe Yazıları

Köşe YazılarıMehmet KANDEMİRALTIN DEĞERİNDE BİR PUAN [ Arama ]

ALTIN DEĞERİNDE BİR PUAN
Başlık ALTIN DEĞERİNDE BİR PUAN
Tarih 17.03.2009
Gönderen Editör

ALTIN DEĞERİNDE BİR PUAN

 

İkinci lig 5. gurupta mücadele eden ekibimiz Adıyamanspor Pazar günü deplasmanda lider Ş Urfaspordan bir puanı son dakikada Barış’ın ayağından bulduğu gol ile aldı.

 

Son haftalarda küme düşmeye aday Elazığ ve Mardinspora yenilen, aldığı sonuçlar ile taraftarını endişelendiren, düşme potasına yaklaşan ekibimiz, Güneydoğu Derbisinde, Şanlıurfa deplasmanında son dakikada altın değerinde bir puan çıkarttı.

 

Deplasmandan alınan bu beraberlik hem lider Şanlıurfaspor ile aradaki puan farkının açılmasını önleyip , hem de son ana kadar atılan, yada yenilen bir golün önemini, ikili averajı iyi biliyoruz.  

 

Şanlıurfadaki karşılaşmaya her zaman olduğu gibi seyirci büyük ilgi göstermiş, karşılaşma boyunca takımlarını desteklemişti. İlk yarı ev sahibi Şanlıurfa oyunda üstünlüğü elinde tutan taraftı, Adıyamanspor öncelikle gol yememeyi düşünüyordu, ilk yarının sonuna kadar iyi direndi ama 40. dakikada Taylan’ın golüne engel olamadık ve devreyi 1-0 yenik kapattık.

 

İkinci yarı sahada bambaşka bir Adıyamanspor vardı, Adıyamansporun etkili oyunu Şanlıurfasporu adeta sahasına hapis etti, Teknik direktör Mehmet Şahan takımını defansa çekince ekmeğimize yağ sürmüş oldu.

 

Bu yarıda Adıyamanspor oyunun mutlak hakimiydi, futbol için gerekli her şeyi yapıyor ancak golü bulamıyordu. Maç bu sonuçla bitti denilirken futbolun adeleti tecelli ediyor, Barış yaklaşık 35 metreden attığı şut ile Adıyamansporun hakkı olan bir puanı hanemize yazdırıyordu. Golden sonra ne yazık ki, Urfa taraftarı hakeme ve seyircimize hakaret ve saldırılarda bulunuyordu.

 

 

Ş.URFA BUNU HEP YAPIYOR

 

Uzatma dakikalarında bulduğumuz gol Urfa taraftarını çileden çıkarıyor, önceki maçlarda olduğu gibi taraftarlar, yöneticiler taşkınlık yapıyor, hakemlere, yönetici ve futbolcularımıza tepki gösteriyor, hakaret ediyorlardı.

 

Protestolar saha dışında da devam ediyor, seyirciler Ş Urfa sokaklarında taşkınlıklarına devam ediyor, hakemlere küfürler ve tehditler savuruyordu. Pazar günü Ş Urfa da sergilenen  bu görüntüler bize hiç yabancı gelmiyor, ligin ilk maçında da ilk yarıda aynı senaryo sahnelenmiş, Başkan Bozdoğan, yöneticilerimize hakaretler edilmiş, maçın hakemleri ilk yarının sonunda sahada tartaklanmış, soyunma odasına gidememişlerdi. 2 yıl önce bir Ramazan günü yine şanlıurfaspor karşılaşmasında olaylar yaşanmış, iftar saati geçmesine rağmen seyirci tribün dışında dağılmayarak beklemiş, Adıyamanaspor taraftarları ve sporcular otobüslerine binememişlerdi.

 

Peki seyirci ve yöneticilerin bir kısmı sadece bizim maçlarda mı bunu yapıyorlar.. elbette hayır, Şanlıurfa takımlarının puan kaybettiği her maçta buna benzer olaylar yaşanıyor. Burada federasyona önemli görevler düşüyor, ya bu ekiplere, dolayısıyla seyirciye büyük cezalar verilecek, yada daha büyük olayların çıkmasına fırsat verecek. Eğer Şanlıurfa kulüpleri gerekli cezayı almazlarsa bu olaylar katlanarak devam edecektir, Allah muhafaza sonunun nereye varacağı belli olmayan olaylar patlak verecektir.

 

Bu arada önemli başka bir konuya dikkat çekmek istiyorum, Şanlıurfa bizim aramızda çok eskiye dayanan dostluklar söz konusu, futbol aramızdaki bu dostluğu bozmamalı, bizler Urfa ekipleirni en iyi şekilde karşılayıp centilmenliğin güzelliğini onlara hatırlatacağız inş.

 

Adıyamanspor Pazar günü Urfa’da özellikle ikinci yarıda güzel bir oyun ortaya koymuştur, son dakikaya kadar oyundan kopmamıştır, sezonun en istikrarlı futbolcusu Barış’ın ayağından bulduğu güzel gol ile hem moral, hem de puan kazanmıştır.

Oyu Puanı: 7 - Ortalama: 5

Yorum Gönder Değerlendir
Yorumlar

Bilgiler
Burda 1175 Yazı Kayıtlı
Enfazla Bakılan: ESKİ SAMSAT’I ÖZLÜYORUM
Enfazla Değerlendirilen: FAHREDDİN AKTAŞ HAKK’A YÜRÜDÜ

Köşe Yazıları Bölgesini Gezen: 2 (0 Kayıtlı Üye 2 Ziyaretçi ve 0 Bilinmeyen Üye)
Görünen üyeler:


 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri