Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Köşe Yazıları

Köşe YazılarıMehmet KANDEMİRZOR KAZANDIK [ Arama ]

ZOR KAZANDIK
Başlık ZOR KAZANDIK
Tarih 01.03.2009
Gönderen Editör

ZOR KAZANDIK

 

Hoca değişiklikleri ile uğraşan Adıyamanspor, sahasında karşılaştığı Malatyabelediyesporu 3-2 yenerek önemli üç puan aldı.

 

Çok kişinin kolay kazanacağımızı  düşündüğü maçın, ilk yarısını mağlup kapatmamıza rağmen ikinci yarıda bulduğu üç gol ile maçı kazanmasını bildi.

 

Rakip belediyespor haftalar öncesinden lige havlu atmış, önemli oyuncularını başka takımlara vermiş, bu yılın değil de adeta gelecek yılın planını yapan bir ekip görünümündeydi.

 

Her ne kadar şartlar Adıyamanspor lehine görülse de aslında futbol da başka bir gerçek te bu karşılaşmada kendini gösterdi. Küme düşmesi hemen- hemen kesinleşen Malatya Belediyespor karşılaşmaya çok rahat çıktı, nasıl olsa kaybedecek bir şeyleri yoktu, futbolcular adeta kendilerine oynadılar.

 

Çok işte olduğu gibi futbolda da stres oyuna olumsuz etki eder, işte dünkü maçta Adıyamansporlu futbolcular gergin, kimse görev üstlenmek istemiyor gibi, herkes toptan kaçıyordu.

 

Malatyabelediyesporlu futbolcular rahattı. Maçın başlaması ile birlikte rakip, topa daha çok sahip oluyor, top çeviriyor, pozisyonlar buluyordu. Aslında Belediyespor çokta göze hoş gelen bir futbol ortaya koyamıyordu, ancak oyunu kontrol altında tutuyor, Adıyamansporun oyun kurmasına izin vermiyordu.

 

Öyle ki takımımız ilk ciddi atağını 25 dakikada gerçekleştiriyordu. Nitekim ilk yarının sonlarında Malatya ekibi bir karambolde opsayt kokan pozisyonda golü buluyor, ilk yarının son düdüğüyle rakibin 1-0 lık üstünlüğü ile ,kolay olmayan işimizi daha da zora sokuyorduk.

 

 

İKİNCİ YARIDA KAZANMAYI BİLDİK

Mutlak kazanmak zorunda olduğumuz maçın ikinci yarısında takım biraz daha istekli ve hırslıydı.

 

Yeni Teknik direktörümüz isabetli bir karar ile ilk onbire devam demiş, futbolcularının arkasında olduğunu göstermişti.

 

Bu yarıda orta sahamız biraz baskı kurunca Belediyespor hata yapıyor ekibimiz pozisyonlar buluyordu. Nitekim ceza sahasında Suatın topunu defans elle kesince hakem penaltı noktasını gösteriyor, Ferdi’nin akıllı vuruşu ile beraberliği sağlıyorduk.

 

Golden sonrada özlediğimiz, beklediğimiz oyunu ortaya koyamasa da Adıyamanspor kazanmak için çabalıyor, bunun sonucunda Fuat’ın ayağından ikinci golü buluyordu.

 

Maç bu şekilde bitecek diye beklerken sahneye Yasin çıkıyor, bizleri rahatlatan golü Malatya ağalarına gönderiyordu. Uzatma dakikalarında Belediyespor bir gol daha buluyo, böylece kolay kazanılacağını beklediğimiz maçı, zorda olsa 3-2 kazanmayı başarıyorduk.

 

 

 

Oyu Puanı: 11 - Ortalama: 5

Yorum Gönder Değerlendir
Yorumlar
Editör
01 Mar 2009
Güzel yorumunuz için tebrik ederim. Başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim

Bilgiler
Burda 1175 Yazı Kayıtlı
Enfazla Bakılan: ESKİ SAMSAT’I ÖZLÜYORUM
Enfazla Değerlendirilen: FAHREDDİN AKTAŞ HAKK’A YÜRÜDÜ

Köşe Yazıları Bölgesini Gezen: 9 (0 Kayıtlı Üye 9 Ziyaretçi ve 0 Bilinmeyen Üye)
Görünen üyeler:


 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri