Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSATLI İŞADAMINDAN GIDA YARDIMI…   
SAMSATLI İŞADAMINDAN GIDA YARDIMI…

           Adana ilinde ticari faaliyetlerini sürdüren Samsatlı işadamı Halil Fırat, memleketindeki bin aileye birer torba bulgur dağıttı.

    

Bayram tatilini geçirmek üzere Samsat ilçesine gelen, LPG dönüşüm sistemleri alanında faaliyet gösteren Fırat LPG’ nin sahibi Halil Fırat, fakir vatandaşlara yardımda bulundu.

    

Samsat ilçesinde yardıma muhtaç bin aileyi bizzat ziyaret ederek birer torba bulgur dağıtan Fırat, hemşerileri ile hasret giderirken onlara yardım yapmanın da sevincini yaşadı.

    

İşadamı Halil Fırat yaptığı açıklamada Adana’da da çeşitli yardım faaliyetlerine katıldığını belirterek, memleketi olan Samsat ilçesinde yardım dağıtmanın kendisi için daha manidar olduğunu kaydetti.

    

Fırat,“Başka yerlerde yaşıyor olsak ta akrabalarımız, dostlarımız Samsat ilçesinde yaşamaktadırlar. Ramazan ayının bir kısmını ve bayramı memleketimizde geçiriyoruz. Zaten ailemin büyük bir kısmı Samsat ilçesinde yaşamaktadır. Bu nedenle yapmayı planladığımız yardımların bir kısmını kendi memleketimizde dağıtmayı uygun gördük. Bu vesileyle, bayram öncesi dostlarımızı ziyaret ederek dualarını alıyor, bayramlarını kutlama fırsatı buluyoruz. Temennimiz yardıma muhtaç ailelerin olmaması. Bütün halkımızın gelir düzeyinin artması. Ama madem aramızda fakir aileler var, bunlara yardım etmek varlıklı insanların görevi. Aslında fakire yardım yapmak bir lütuf değildir. Fakirin zenginler üzerindeki hakkını iade etmektir.” şeklinde konuştu.

   

İşadamı Fırat, Ramazan ayının dışında da Samsat ilçesinde yaşayan bazı aileler veya kuruluşlara çeşitli yardımların yapılacağını sözlerine ekledi.

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Perşembe, 16 Ağustos 2012 14:10, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri