Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA YOKSUL VATANDAŞLAR İFTAR ÇADIRINDA BULUŞUYOR…   
SAMSAT’TA YOKSUL VATANDAŞLAR İFTAR ÇADIRINDA BULUŞUYOR…

Samsat ilçesinde yoksul vatandaşlar ilk kez kurulan iftar çadırında iftar yemeklerini yerken, bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyorlar.

  

Samsat Belediyesi tarafından kurulan iftar çadırının sıcak olması nedeni ile Belediye Kültür Evinde verilen iftar yemeğinde toplanan vatandaşlara din görevlileri tarafından vaaz verildiği, sevgi, barış ve hoşgörü konularının işlendiği belirtildi.

  

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat, her akşam üç çeşit yemek, tatlı ve içecek ikram edildiğini, iftar çadırına gelemeyen kadın, çocuk, yaşlı hasta vatandaşlara yemeklerinin evlerine gönderildiğini kaydetti.

  

Fırat, “Belediyemiz imkanları ile ilçemizde ilk kez iftar çadırı kurduk. İl dışından hayırsever bir vatandaşımızın katkıları ile her gün üç çeşit yemek veriyoruz. İftarda yaklaşık 150 vatandaşımız bir araya gelmekte, sohbet ve kaynaşma imkanı doğmaktadır. Sosyal belediyecilik anlayışı ile halkımızın daha mutlu ve huzurlu olmasını temin etmek için bütün imkanlarımızı kullanıyoruz.” dedi.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Çarşamba, 01 Ağustos 2012 09:04, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri