Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT BELEDİYE BAŞKANI AK PARTİ’YE GEÇMEK İSTİYOR   
SAMSAT BELEDİYE BAŞKANI AK PARTİ’YE GEÇMEK İSTİYOR

 

         Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) çatısı altında siyaset yapmak istediğini, ancak bunun engellendiğini söyledi.

 

          Son yerel seçimlerinde Demokrat Parti’den Samsat Belediye Başkanı olarak seçilen Yusuf Fırat ile birlikte ilçe başkanı, 7 belediye meclis üyesi ve 3 muhtar, 2010 yılının Mart ayında istifa etmişlerdi.

 

          Bağımsız olarak Belediye Başkanlığı hizmetlerini yürüten Fırat, genel seçimlerde Ak Parti lehine çalışmalar yapmak üzere seçim karargahı açtığını ve Samsat ilçesinde Ak Parti’nin oy oranını yüzde 84’e çıkardıklarını kaydetti.

 

          Resmen Ak Parti saflarına geçmek istediğini, ancak bunun engellendiğini belirten Fırat, bu parti ile Has Parti’nin birleşmesiyle yeniden umutlandığını ifade etti.

 

          Bu birleşmenin ülkenin menfaatine olduğuna inandığını söyleyen Fırat, “Sayın Numan Kurtulmuş, düşünce bazında Ak Parti’ye yakın bir isimdir. Ayrı saflarda siyaset yapmanın bir yararı olmayacaktır. Ülkenin menfaati bunu gerektiriyorsa, birleşme mutlaka gerçekleşmelidir. Ben ve belediye meclis üyelerimiz ilçemize daha iyi hizmet verebilmek için Ak Parti’ye geçmek istiyoruz.  Bu talebimizi Adıyaman milletvekilleri ve partinin yetkili organlarına ilettik. İki yıldır bekliyoruz, hala bir cevap alamadık.” şeklinde konuştu.

 

          Yaşanan bu olumsuzluklardan Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın haberinin olmadığına inandığını belirten Fırat, kendisinin iki dönem Samsat Belediye başkanlığına seçildiğini, Başbakan’ın vizyonunu beğenmesi ve Türkiye’nin dünya ülkeleri arasında iyi bir yere getirmesinden dolayı onun partisine geçmek istediğini sözlerine ekledi.

 

 

 

 




Gönderen Editör, Perşembe, 19 Temmuz 2012 11:19, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri