Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERHAYVANCILIK PROJESİ İCİN MERKEZİ AHIR HAZIRLANIYOR   
HAYVANCILIK PROJESİ İCİN MERKEZİ AHIR HAZIRLANIYOR

                Avrupa Birliği (AB) Güneydoğu Anadolu Projesi (GAP) Kırsal Kalkınma Hibe Programı çerçevesinde, Samsat Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından hazırlanan “Çiftçi Eğitimi ve Hayvancılık İşletme Merkezi – Süt İnekçiliği Projesi” kapsamında yapılan ihale sonucunda 100 adet holstein ırkı gebe düve alımı için 11.01.2007 tarihinde hayvan seçimine gidilecektir.

            Seçilen 50 aileye yönelik teorik ve pratik eğitim yapılmakta, eski Tekel depolarının merkezi ahır olarak tadilatı ve modernizasyonu için çalışmalar başlatılmış ve  50.000 metre karelik alana ise yem bitkisi ekimi gerçekleştirilmiştir.

            Samsat Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı merkezi ahırın tadilatı çalışmalarını yerinde inceledi. Kaymakam Mahmut Kaşıkçı yaptığı açıklamada; “Samsat ilçesinde istihdamı arttırıcı çalışmaların en önemlilerinden biri olan AB projesinin ilçede örnek teşkil etmesi için yoğun çaba sarf etmekteyiz. İlçemizde modern hayvancılık konusunda örnek olacak bu proje gelecek yıllar için umut vaat etmektedir.” şeklinde konuştu.




Gönderen Editör, Cuma, 15 Aralık 2006 07:55, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri