Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA AİLE HEKİMLİĞİ SAYISI DÖRDE ÇIKARILDI   
SAMSAT’TA AİLE HEKİMLİĞİ SAYISI DÖRDE ÇIKARILDI

Samsat Aile Sağlığı Merkezine dördüncü aile hekimliği açılarak, bu pozisyona doktor ataması yapıldı.

 

            Daha önce üç aile hekimliği biriminde hizmet verilen Samsat Aile Sağlığı merkezine dördüncüsü açılarak buraya Dr. Mehmet Kutlu atandı.

 

            Samsat Sağlık Grup Başkanı Dr. Yunus Emre Türemiş, doktor sayısının artması ile birlikte vatandaşların poliklinikte daha rahat edeceklerini ve daha az sıra bekleyeceklerini belirtti.

 

            Kırsal nüfusa da hitap eden aile sağlığı merkezinin iş yoğunluğunun hafifleyeceğini belirten Türemiş, gebe, bebek, yatalak veya özürlü olup özel takip gerektiren hastalar açısından daha verimli bir sağlık hizmetinin gerçekleşeceğini kaydetti.

 

            Türemiş, “Hekim sayımızın artması ile hem acil servis hem de genel poliklinikte rahatlama olacaktır. Bu şekilde birinci ve ikinci basamak sağlık hizmetlerini daha verimli yürütebileceğiz. Hem koruyucu, hem de tedavi edici sağlık hizmetlerinin yanında disiplinli bir şekilde yürüttüğümüz eğitim çalışmaları ile de Samsat halkının sağlık hizmetlerini tam teşekkül alması gayreti içerisindeyiz.” şeklinde konuştu.

 

Görevine yeni başlayan Dr. Mehmet Kutlu, Samsat halkına en iyi şekilde hizmet etmek için elinden gelen bütün gayreti sarf edeceğini belirterek güler yüzlü, kaliteli ve vatandaşı memnun edecek bir görev anlayışıyla çalışacağını kaydetti.

 

Kutlu, “Vatandaşlarımız aile hekimlerine güvenmelidirler. Mutlaka belli aralıklarla kontroller yaptırılması olası hastalıkların önlenmesinde yararlı olacaktır. Sağlıkta dönüşüm programı ile sağlık hizmetinin kalitesinin arttırılmasının bir parçası olmaktan mutluluk duyuyorum.” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Çarşamba, 27 Haziran 2012 10:44, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri