Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT DEVLET HASTANESİ’NE TAM NOT…   
SAMSAT DEVLET HASTANESİ’NE TAM NOT…

Samsat Kaymakamı Recai Karal, Samsat Toplum Sağlığı Merkezi ve Devlet Hastanesi’ni denetleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

  

Kaymakam Karal, yaptığı denetimde Acil Servis, Poliklinik Odaları, 112 Acil Servis, Röntgen ve tahlil odaları, mutfak ve hizmet odalarını inceleyerek Sağlık Grup Başkanı Dr. Yunus Emre Türemiş ve Hastane Müdürü Ramazan Öztürk’ten bilgiler aldı.

  

Temizlik ve hijyen konularında memnun kalan Kaymakam Karal, hastanenin henüz yeni kurulması ve geçiş sürecinde olmasına karşın vatandaşa en iyi hizmetin verildiğini belirtti.

  

Sağlık Grup Başkanı Dr. Türemiş yaptığı açıklamada, yeni personel atamaları beklendiğini ve 112 istasyonu için de prefabrik bir bina yapılması ile daha rahat hizmet verileceğini kaydetti.

  

Türemiş, “Yeni personel alımı ile sağlık hizmetlerini daha iyi yürüteceğiz. Fiziki şartlar ne olursa olsun temizlik ve hijyen konusunda taviz vermiyoruz. Bu konuda zaman zaman eğitimler vermekte ve personelimiz uyarılmaktadır. Vatandaşımıza karşı güler yüzlü, sempatik, hasta ve insan haklarına dayalı ve kaliteli bir hizmet vermeye azami çaba sarf ediyoruz.” dedi.

  

Tadilat ve onarımların bitmesi ve 112 istasyonunun müstakil hale getirilmesi ile birlikte daha iyi hizmet verebileceklerini kaydeden Türemiş, araç ve gereçlerin yenilenmesi için de çalışmaların devam ettiğini belirtti.

  

Şeffaf ve adil bir yönetim anlayışı içerisinde olacaklarını ifade eden Türemiş şunları söyledi; “Personel sayısı artıp mevzuat şartları oluşunca hastanede hem personel hem de hastalar için yemek çıkarılmaya çalışılacak. Geçen yıllarda bütün ilçe genelini hepatit taramasından geçirerek aşılarını yaptırdık. İl bazında en iyi aşı oranlarına sahip ilçesiyiz, aşısız bebek bırakmamaya itina ediyoruz. Aile hekimlerimiz bebek dostu aile hekimi unvanını alarak sağlıklı nesiller yetişmesi için gerekli tüm sağlık imkanlarını seferber etmektedirler. Kıt imkanlara rağmen sağlık hizmetlerini 24 saat kesintisiz sunarak personelimizi her daim hazır tutmakta ve hizmetin aksamamasına özen göstermekteyiz.”

  

Samsat Kaymakamı Recai Karal ise yaptığı açıklamada Samsat Sağlık Merkezi ve Devlet Hastanesinde yaptığı denetimlerde gördüğü manzaradan memnun olduğunu, personelin en iyi hizmeti verme gayreti içerisinde olduğunu belirtti.

  

Karal, “Hastanenin bütün odalarını ve çevresini inceledim. Eldeki bütün olanakların kullanıldığını memnuniyetle gördüm. Hastanemiz temiz ve personel güler yüzle hizmet veriyor. Sağlık ekibine teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

 

 

 




Gönderen Editör, Pazartesi, 25 Haziran 2012 12:07, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri