Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA ÜÇ KÖY İÇME SUYUNA KAVUŞACAK…   
SAMSAT’TA ÜÇ KÖY İÇME SUYUNA KAVUŞACAK…

Samsat İlçesinin Uzuntepe, Taşkuyu ve Kovanoluk köylerinde yaptırılacak çalışma ile vatandaşlar içme suyu sıkıntısından kurtulacak.

  

Köylerin Alt Yapısının Desteklenmesi Projesi (KÖYDES) kapsamında Samsat ilçesinde Uzuntepe, Taşkuyu ve Kovanoluk köylerine yapılacak içme suyu tesis geliştirme işi için yapılan ihalenin neticelendiği ve yüklenici firma ile sözleşme imzalandığı bildirildi.

  

Kaymakamlık Makamında imzalanan sözleşme hükümleri gereğince söz konusu işlerin en geç iki ay içerisinde bitirilmesi ve vatandaşların yeterli içme suyu almalarına imkan sağlanacağı kaydedildi.

  

Burada bir açıklama yapan Samsat Kaymakamı Recai Karal, Samsat ilçesi genelinde içme suyu şebekelerinin mevcut olduğunu, yetersiz gelen köylerde de ek depo yapımı veya tamiratların yapıldığını belirtti.

  

Karal, “Tek amacımız vatandaşlarımızın en iyi bir şekilde hayatlarını sürdürmelerine yardımcı olabilmek. İlçemizin bütün köylerinde içme suyu şebekesi mevcuttur. Son yaptığımız çalışma ile suyu yetersiz olan Uzuntepe, Taşkuyu ve Kovanoluk köylerinde tesis geliştirme çalışması yaparak bu köylerde yaşayan vatandaşlarımızın da içme suyu sıkıntısını gidermiş olacağız. Bundan sonra da sıkıntı yaşanan yerlerde gerekli çalışmalar yürütülecektir.” dedi.




Gönderen Editör, Pazartesi, 25 Haziran 2012 12:03, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri