Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSamsat'ta Halk Eğitim Sergisi Açıldı…   
Samsat'ta Halk Eğitim Sergisi Açıldı…

Samsat Halk Eğitim Merkezi (HEM) tarafından 2011-2012 eğitim öğretim yılında açılan mesleki kurslarda yapılan çalışmalar sergilendi.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından serginin açılış konuşmasını yapan HEM Kurs Öğretmenlerinden Gözde Küçük, “Beşikten Mezara Kadar Eğitim” ilkesine göre hareket eden Halk Eğitimin iyi insan, iyi vatandaş ve nitelikli insan gücü yetiştirilmesi için bütün imkanların kullanıldığını belirtti.

 

Küçük, şunları söyledi:

 

"Halk Eğitimleri tarafından yetişkin eğitimi, ihtiyaç duyulan her alanda, her yaşta ve her yerde sürdürülmektedir. Gelişen dünyamızda bilginin topluma aktarılması için hiç şüphesiz en geçerli, en ekonomik ve etkin yollardan biri Halk Eğitimlerinin sürdürdüğü eğitimlerdir. Samsat Halk Eğitim Merkezi bünyesinde bu yıl 2 tane okuma yazma olmak üzere toplam 57 kurs açılmış, bu kurslarda 717’si bayan olmak üzere toplam 879 kursiyer kurs görmüştür. Bunlardan 327 kişi belge almaya hak kazanmıştır.”

 

Program kapsamında Halk Oyunları Usta Öğreticisi Emrah Polat müzik dinletisi, Halk Oyunları ekibi ise bir gösteri sundu.

 

Sembolik belge dağıtım töreninden sonra serginin açılışını Kaymakam Recai Karal ve 3 yaşındaki oğlu Affan Karal birlikte yaptılar.

 

Kurs usta öğretici ve kursiyerlerden çalışmalar hakkında bilgiler alan Kaymakam Karal, yapılan çalışmaların el emeği göz nuru olduğunu belirterek başarılı çalışmaların devamını diledi.

 

Samsat Halk Eğitim Merkezi Sergi Salonundaki serginin açılış törenine Samsat Kaymakamı Recai Karal’ın yanı sıra, Belediye Başkan Vekili Şükrü Akın, İl Genel Meclis Üyeleri M. Avni Kuştepe ve Osman Deniz, Samsat kamu kurum ve kuruluş amir ve çalışanları, siyasi parti ve sivil toplum kuruluş temsilcileri, kursiyerler ile vatandaşlar katıldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Çarşamba, 30 May 2012 06:30, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri