Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSamsat’ta “Anne Şefkat ve Merhamet” Konulu Konferans Düzenlendi.   
Samsat’ta “Anne Şefkat ve Merhamet” Konulu Konferans Düzenlendi.

Adıyaman’ın Samsat ilçesinde “Anne Şefkat ve Merhamet” konferansı düzenlendi.

 

            Eğitim-Bir-Sen Samsat Temsilciliği tarafından, Cumhuriyet Konferans Salonunda düzenlenen konferansa konuşmacı olarak katılan Eğitimci-Yazar Mehmet Özçelik, annelerin şefkat ve merhamet abidesi olduğunu, annelerin gösterdiği şefkatin başka hiçbir canlının gösteremeyeceğini kaydetti.

 

            İslam dininde annelere büyük önem verildiğini ifade eden Özçelik, şefkat ve rahmetin Allah’a mahsus ve Allah’ın sıfatlarından olduğunu, cennetin annelerin ayaklarının altına serilmesinin altında büyük hikmetler yattığını söyledi.

 

            Samsat Kaymakamı Recai Karal, kamu kurum ve kuruluş amir ve çalışanları, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşların katıldığı konferansa yoğun ilgi gösterildi.

 

            Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Eğitim-Bir-Sen Samsat Temsilcisi Mustafa Tepe ise toplumumuzda kadına yalnız biyolojik bir varlık olarak bakılmadığını, onun manevi yapısında en değerli inanç değerlerin yattığın kabul edildiğini belirtti.

 

            Tepe, sendika olarak böylesi anlamlı sosyal ve kültürel aktivilere imza attıkları için mutlu olduklarını ifade ederek, gerek konuşmacı olarak katılan Mehmet Özçelik’e, gerekse de diğer katılımcılara teşekkür etti.

 

 

 

 




Gönderen Editör, Pazartesi, 21 May 2012 13:44, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri