Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERTürk Eğitim Sen’den Kitap Bağışı…   
Türk Eğitim Sen’den Kitap Bağışı…

Türk Eğitim-Sen Samsat ve Gölbaşı ilçe Temsilcilikleri işbirliği ile Örentaş İlköğretim Okulu’na kitap bağışında bulundular.  

İlçe teşkilat üyelerinden Ramazan Aras, Sabit Demiröz, Behram Kayasöken ve Ahmet Uslu’dan oluşan bir heyet Örentaş İlköğretim Okulu’nu ziyaret ederek okul kütüphanesine kitap bağışında bulundular.

 

 Heyet adına bir açıklama yapan Ramazan Aras, Örentaş İlköğretim Okulunun bilgi kültür yarışmasında birinci olması münasebetiyle yaptıkları ziyarette öğrencilere kitap desteği sözünü verdiklerini hatırlatarak, sendika olarak imkanlar dahilinde eğitime bu tür katkılar sunmaya çalıştıklarını kaydetti.

 

Aras, “Öğrencilerimizin başarısı bizleri daha fazla bir şeyler yapmaya motive ediyor. Örentaşlı öğrencilerimize kitap sözümüz vardı. Bu gün bunu gerçekleştirmiş olmanın sevincini yaşıyoruz. Bu okulumuzdan il genelinde de başarı bekliyoruz.” dedi.

 

Okul Müdürü Hamdi Zengin ise yaptığı açıklamada eğitim adına yapılmış bu anlamlı destekten dolayı mutlu olduğunu belirterek, Türk Eğitim Sen Samsat ve Gölbaşı Teşkilatı üyelerine teşekkür etti.

 

 

 

 




Gönderen Editör, Cuma, 13 Nisan 2012 08:40, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri