Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSahabe’de Kutlu Doğum Kutlama Hazırlıkları Yapılıyor…   
Sahabe’de Kutlu Doğum Kutlama Hazırlıkları Yapılıyor…

Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat, Sahabe Safvan b. Muattal kabrinde gerçekleştirilecek Kutlu Doğum Haftası Kutlamaları için hazırlıkların devam ettiğini söyledi.

 

            Fırat, her yıl 40-50 bin kişinin katılımıyla kutlanan, Sahabe Safvan bin Muattal kabrindeki kutlu doğun etkinliklerinde vatandaşların rahat bir ortamda zaman geçirmeleri ve sıkıntıları en asgari düzeye indirmek için gerekli önlemlerin alındığını kaydetti.

 

14 Nisan Cumartesi günü gerçekleştirecek programda il protokolünün yanı sıra il dışından da birçok misafirin geldiğine dikkat çeken Fırat, böylesi geniş katılımlı toplumsal bir faaliyette Samsat halkı ve Belediye personeli olarak ev sahibi durumunda olduklarını, bu nedenle her türlü sıkıntının giderilmesi için bütün imkânların kullanılacağını belirtti.

 

Fırat, şunları söyledi;

 

“Sahabe’de bir araya gelerek kutlu doğumu eda etmek bölgemizde gelenekselleşti. Yaklaşık 50 bin insan bir araya geliyor. Her yıl eksikliklerimizi görerek, bunları gidermenin gayreti içerisindeyiz. Bu yıl alanın birçok yerini kilitli parke taşı ile düşüyoruz. Mezarlıkların arasını da boş bulduğumuz alanları yol durumuna getirerek parke taşı ile döşüyoruz. Vatandaşların yemek ve su ihtiyacının karşılanması için önlemler almaktayız. Temizlik konusunda da personelimizle birlikte gerekli hassasiyeti göstereceğiz. Vatandaşlarımız da bu konuda bizlere yardımcı olmalı ve aksaklıklar karşısında sabır göstererek durumu anında bize bildirmelidirler.”

 

Sahabe mevkisinde yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Fırat, bu alan için düşünülen projenin bir an önce başlatılarak bitirilmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Çarşamba, 04 Nisan 2012 11:29, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri