Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERÇiftçi Eğitim Şube Müdürü Atalay; “Modern Tarımın Bütün Gereklerini Yerine Getireceğiz.”   
Çiftçi Eğitim Şube Müdürü Atalay; “Modern Tarımın Bütün Gereklerini Yerine Getireceğiz.”

          Adıyaman Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Çiftçi Eğitim Yayım Şube Müdürü Mahmut Atalay, Adıyaman’da modern tarımın bütün gereklerini yerine getireceklerini söyledi.

 

Samsat ilçesinde açılan biçerdöver operatörlüğü kursuna katılarak, eğitim çalışmalarını yerinde gören Atalay, Adıyaman il merkezinde de biçerdöver operatörlüğü kursu ve arı yetiştiriciliği kursları açtıklarını belirterek çiftçilerin iyi bir eğitimle modern tarım teknikleri öğrenmeleri için eğitim ve yayım çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini kaydetti.

 

Kendisinin eski görev yeri olan Samsat Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğünü de ziyaret eden Atalay, İlçe Müdürü Erdal Yılmaz’dan Samsat’ta yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

 

Atalay, “Yöremize biçerdöver genellikle dışarıdan geliyor. Bu alanda da çiftçilerimizi yetiştirerek hem yeni bir istihdam alanı yaratmak, hem de modern tarım tekniklerini öğretmek amacıyla ihtiyaca göre kurslar açmaktayız. Bu anlamda arcılığı da önemsiyor ve bu alanda da kurslar açıyoruz. Amacımız çiftçilerimize en iyi bir şekilde ürün yetiştirmek ve bol kazanç elde etmelerine olanak sağlamak için eğitim ve yayım çalışmaları yürütmektir.” dedi.

    

       

 




Gönderen Editör, Çarşamba, 28 Mart 2012 10:47, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri