Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERTürk Eğitim Sen Başarılı Öğrencileri Kutladı…   
Türk Eğitim Sen Başarılı Öğrencileri Kutladı…

Türk Eğitim-Sen Samsat Temsilciliği bilgi kültür yarışmasında birinci olan ve Adıyaman genelinde yapılacak yarışmalarda Samsat ilçesini temsil etmeye hak kazanan Örentaş İlköğretim Okulu öğrencilerini ziyaret ederek tebrik ettiler.

 

İlçe teşkilat üyeleri Ramazan Aras, Sabit Demiröz, Mustafa Birinci ve Ahmet Uslu, Örentaş İlköğretim Okulu’nu ziyaret ederek Okul Müdürü Hamdi Zengin ile bir süre görüşerek tebrik ettiler.

 

Sendika heyeti daha sonra Bilgi Kültür Yarışmasında iyi bir performans sergileyerek birinci olan öğrenciler İrem Tutal, Sümeyye Orhan ve Veziha Özçelik’i bu başarılarından dolayı kutlayarak çiçek ve hediyelerle ödüllendirdiler.

 

Okul Müdürü Hamdi Zengin, bu anlamlı ziyaret ve ödüllendirmeden dolayı mutlu olduğunu belirterek, Türk Eğitim Sen Samsat Teşkilatı üyelerine teşekkür etti.

 

Heyet adına bir açıklama yapan Ramazan Aras ise ödüllendirme ve motivenin başarıyı daha da güçlendirdiğini belirterek, öğrencilere destek olmak amacıyla ziyareti gerçekleştirdiklerini ifade etti.

 

Aras, okul kütüphanesine kitap bağışında bulunacaklarını da belirterek, her başarının kendilerini mutlu ettiğini, sendika olarak başarı için olanaklar dahilinde ne gerekiyorsa yapılacağını belirtti.

 

 




Gönderen Editör, Salı, 27 Mart 2012 09:24, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri