Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSamsat’ta Çiftçilere Meyve Fidanı Dağtıldı…   
Samsat’ta Çiftçilere Meyve Fidanı Dağtıldı…

Samsat ilçesinde Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından çiftçilere meyve fidanı dağıtıldı.

 

           GAP İdaresi Eylem Planı çerçevesinde Samsat ilçesinde yürütülmekte olan çalışmalar kapsamında, yapılacak olan demonstrasyonların ilk bölümü olan bahçe tesislerinin kurulması aşamasında Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve GAP-TEYAP Ekibi tarafından çiftçilere 1.650 nar ve 770 antepfıstığı fidanı dağıtımı yapıldı.

 

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Gıda, tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Erdal yılmaz, bahçelerin kurulmasının ardından GAP-TEYAP ve İlçe Müdürlüğü tarafından ilkbahar aylarında pamuk demonstrasyonları ve bunun ardından da ikinci ürün olan mısır demonstrasyonları için hazırlıklara başlanacağını kaydetti.

 

Yılmaz, “Çiftçilerimize yönelik eğitim-yayım çalışmalarımız devam ettiği gibi bu tür fidan yardımı gibi hizmetlerimiz de oluyor. Gerek meyve bahçeleri gerekse tarla bitkilerinde damla sulama sistemlerini özendirici çalışmalarımızı yürütmekteyiz. Bu alanlarda yıl içerisinde tarla günleri düzenlemeyi planlamaktayız. Tek amacımız çiftçilerimizin daha iyi ürün elde edebilmelerini sağlamaktır.” dedi.

 

 




Gönderen Editör, Pazartesi, 19 Mart 2012 14:37, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri