Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA ÜÇ ÖĞRENCİ OKULA KAZANDIRILDI…   
SAMSAT’TA ÜÇ ÖĞRENCİ OKULA KAZANDIRILDI…

           Samsat Örentaş İlköğretim Okulu Müdürlüğünün girişimleri ile sürekli devamsız durumda olan üç öğrencinin okula devamının sağlandığı bildirildi.

 

            Milli Eğitim Bakanlığı’nın “Aşamalı Devamsızlık Yönetimi Projesi” kapsamında sürekli devamsız öğrenciler tespit edilerek veli ziyaretleri ile üç öğrencinin okula devamının sağlandığını belirten Okul Müdürü Hamdi Zengin, bu uygulamanın aralıksız sürdürüleceğini söyledi.

 

Daha önce başka yerlerde okula giden ancak Örentaş Mahallesine taşınınca okula kayıt yaptırmayan 4. sınıf öğrencisi Esmagül Zurnacı, 3. sınıf öğrencisi Zeliha Zurnacı ve 2. öğrencisi sınıf Leyla Zurnacı’nın okula devamı sağlandığını kaydeden Zengin, bu üç öğrencinin kırtasiye ve okul kıyafetlerinin ise Samsat Kaymakamlığınca karşılandığını ifade etti.

 

Rehber Öğretmen Cihan Işık ve Şaban Tunçmen ile birlikte ev gezilerini sürdüren Okul Müdürü Hamdi Zengin, “ Bakanlığımızın Aşamalı Devamsızlık Yönetimi Projesi ile Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Ev Merkezli Eğitim Projesi eğitim-öğretim açısından çok önemli gelişmelerle sonuçlanmaktadır. Eğitim-öğretim sürecinde başarı; öğretmen, öğrenci ve veli iletişiminin sağlanması ile elde edilebiliyor. Sayın Kaymakamımız da bu anlamda bizlere destek vermektedir.” dedi.

 

 




Gönderen Editör, Perşembe, 26 Ocak 2012 09:58, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri