Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA OKULUN TATİL OLDUĞU GÜN ÖĞRENCİ SERVİS ARAÇLARI DENETLENDİ…   
SAMSAT’TA OKULUN TATİL OLDUĞU GÜN ÖĞRENCİ SERVİS ARAÇLARI DENETLENDİ…

Samsat ilçesinde okulların tatil olduğu gün, öğrenci servis araçları denetlendi.

 

Samsat Kaymakamı Recai Karal ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrü Gündeş, köylerden Samsat ilçe merkezine, taşıma kapsamındaki öğrencileri taşıyan araçlar durdurularak kontroller yapıldı.

 

Araçlarda bulunan öğrenci sayıları, öğrenciler dışında müşteri alımı yapılıp yapılmadığı, ihale şartname ve sözleşmelerinde belirtilen hususlara riayet edilip edilmediği kontrol edilirken, öğrencilere ise her hangi bir şikâyetlerinin olup olmadıkları soruldu.

 

Konuşla ilgili olarak bir açıklama yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrü Gündeş, araçlarda tespit edilen hususların ikinci yarıyıla başlamadan tamamlanması uyarısının yapıldığını belirterek, bazı araçlara ise cezai işlem uygulandığını ifade etti.

 

Gündeş, “Okulların kapandığı son gün bile olsa kurallara riayet edilmesi gerekir. Servis araçlarının temiz ve bakımlı olması, sürücünün öğrencilere karşı nazik olması, gerekli taşıt levhalarının olup olmadığını kontrol ediyoruz. İkinci dönem içerisinde taşıma yapılan güzergahlarda denetimlerimizi sıklaştıracağız. Öğrencilerimizin temiz ve güvenli bir şekilde okullarına gelmelerini sağlayacağız.” dedi.

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Cuma, 20 Ocak 2012 13:01, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri