Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT KAYMAKAMI KARAL KÖY OKULLARINDA KARNE DAĞITTI   
SAMSAT KAYMAKAMI KARAL KÖY OKULLARINDA KARNE DAĞITTI

          Samsat Kaymakamı Recai Karal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrü Gündeş ile birlikte Bağarası ve Yarımbağ köylerinde öğrencilere karne dağıttı.

 

Kaymakam Karal karne dağıtım törenlerinde yaptığı konuşmalarında, öğrencilerin tatillerini hem kitap okuyarak, hem de dinlenerek değerlendirmelerini istedi.

 

Genel anlamda her iki köyde de öğrencilerinin notlarının iyi olduğunu belirten Kaymakam Karal, başarılarından dolayı öğretmen ve öğrencileri kutladı.

 

Öğrencilerin heyecanla bekledikleri bu anlamlı günlerinde, onların heyecan ve sevinçlerine ortak olmak istediklerini belirten Karal, öğrencilere daha çok başarılı olmaları için tavsiyelerde bulundu.

 

Öğrencilere karneleri ile birlikte çeşitli hediyeler dağıtan Karal, “Öğrencilerimiz daha çok ders çalışarak başta kendileri olmak üzere, ailesi ve topluma yararlı, vatanını ileri seviyeye taşımak için mücadele eden birer fert olmaları için idare olarak elimizden geleni yapıyoruz. Öğretmenlerimizin azim ve fedakârlıkları neticesinde başarılara imza atılıyor. Öğrencilerinin başarısı için yarıyıl tatilinde memleketine gitmeyen öğretmenlerin varlığı bizleri mutlu ediyor. Bir dönem notları vesile edilerek karnesi iyi olan öğrencilerimizin daha çok motive olması, karnesinde zayıf olan öğrencilerimizin ise daha fazla gayret etmesini temin etmeliyiz.” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Cuma, 20 Ocak 2012 13:00, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri