Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERYARIMBAĞ İÖO SPORDA DA BAŞARISINI KANITLADI…   
YARIMBAĞ İÖO SPORDA DA BAŞARISINI KANITLADI…

Samsat ilçesi Yarımbağ İlköğretim Okulu 2011 “Yılın Kaliteli Ekibi" dalında Türkiye İkincisi olurken, okullar arası futbol turnuvasında da çeyrek finale yükselerek spordaki başarısını da kanıtladı.

 

Sporun gelişimi ve daha geniş kitlelere ulaşması amacıyla Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü İle Milli Eğitim Bakanlığı arasında yapılan protokol gereği ortaklaşa düzenlenen “Okul Sporları” çalışmaları kapsamında; Gerger, Sincik, Samsat ve Kahta İlçeleri Okul Sporları “Okullar Arası Yıldız Erkekler Futbol Birinciliği” turnuvasında Yarımbağ İlköğretim Okulunun yaptığı 4 maçta 10 puanla çeyrek finale yükselmeyi garantilediği bildirildi.

 

Kahta Kubilay, Yahya Kemal, Vali Özbilgin, Bölükyayla, Mülk ve Sincik Dilektepe ilköğretim okulları ile birlikte 7 takımın bulunduğu grupta Yarımbağ İlköğretim Okulu, Yahya Kemal İÖO ile 1-1 berabere kalırken, Kubilay İÖO’yu 3-0, Mülk İÖO’yu 2-0 ve Sincik Dilektepe İÖO’yu da 2-0 yenerek 10 puanla Adıyaman’da 15.01.2012 tarihinde yapılacak olan çeyrek finale katılmayı garantiledi.

 

Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrü Gündeş, Okul Müdürü Mahmut Tepe, okul takımı ve yöneticileri Samsat Kaymakamı Recai Karal’ı makamında ziyaret ederek, kendilerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

 

Kaymakam Karal da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, öğrenci ve yöneticilerini kutladı.

 

Karal yaptığı açıklamada, “Öğrencilerimizin ders başarısının yanında sportif ve sosyal alanlarda da başarı elde etmeleri mutluluk vericidir. İlçemizi en güzel şekilde temsil ederek çeyrek finale çıkmayı başaran futbolcularımızı, onları çalıştıran öğretmenleri ve okul idaresini kutluyor, final yolunda okulumuza başarılar diliyorum.” dedi. 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Çarşamba, 11 Ocak 2012 14:03, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri