Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERMUHTARLARDAN KAYMAKAM DEMİRDAŞ'A TEŞEKKÜR YEMEĞİ   
MUHTARLARDAN KAYMAKAM DEMİRDAŞ'A TEŞEKKÜR YEMEĞİ

              Samsat Köy ve Mahalle Muhtarları Kaymakam Doğan Demirdaş’a iki yıl içerisinde yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler.

             İlçemizde 2 yıllık görev süresini tamamlayan Kaymakamımız Doğan Demirdaş,  05.10.2006 tarihli Resmi Gazete'de yayınlanan  04/10/2006 tarih ve 2006/8539 sayılı Müşterek Kararname ile Kars  Vali Yardımcılığı görevine atandı. Bu vesile ile iki yıl içerisinde yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı köy ve mahalle muhtarları tarafından 80. Yıl Sosyal Tesislerinde, kamu kurum ve kuruluş amirlerinin de katıldığı bir yemek verildi ve kendisine teşekkür edildi.

            Muhtarlar adına konuşan Örentaş Muhtarı Gani Yalçın “Sayın Kaymakamımız objektif, adil ve demokratik bir yönetim sergileyerek ilçemizde başarılı çalışmalar yapmıştır. Kendisine teşekkür ediyor yeni görevinde başarılar diliyoruz.” dedi.

            Kaymakam Doğan Demirdaş ise yaptığı açıklamada “Samsat ilçesinde görev yaparken mesleğimden haz duydum. Samsat’lılar arasındaki diyalog ve hoşgörü, Muhtarlarımızın kamu çalışanlarına olan saygısı ve devletine bağımlılıkları Samsat’ı daha da güzelleştirmektedir. Ben ilçemden memnun bir şekilde ayrılmanın mutluluğunu yaşamaktayım. Bütün Samsatlılara teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.





Gönderen Editör, Perşembe, 12 Ekim 2006 18:33, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri