Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLEREğitim Bir-Sen Samsat İlçe Başkanlığı'na Mustafa Tepe Seçildi   
Eğitim Bir-Sen Samsat İlçe Başkanlığı'na Mustafa Tepe Seçildi

Eğitim Bir-Sen Samsat İlçe Temsilciliği yönetim kurulunun yenilendiği ve İlçe Başkanlığına Mustafa Tepe’nin seçildiği bildirildi.

 

80. Yıl Sosyal Tesislerinde yapılan yemekli toplantıda Eğitim Bir-Sen Samsat İlçe Başkanlığına seçilen yeni yönetim kurulu ve başkanı üyelere tanıtıldı.

 

Toplantıya Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrü Gündeş, Memur Sen Adıyaman İl Temsilciliği Eğitimciler Birliği Sendikası Başkanı Gaffari İzci, Şube Sekreteri Neşet Taner, Mali Sekreter M. Cengiz Bilen, Toplu Görüşme ve Mevzuat Sekreteri Ali Deniz ile sendika üyeleri katıydı.

 

Burada bir açıklama yapan Eğitim Bir-Sen Samsat İlçe Temsilcisi Mustafa Tepe, demokratik, adil ve şeffaf bir yönetim anlayışı içerisinde olacaklarını, bu konuda kendisi ve ekibine güvenilmesi isteyerek, katılımcılara teşekkür etti.

 

İl Temsilcisi İzci ise yaptığı açıklamada, kuruluşundan bu yana sivil bir anayasa talebinin hala geçerli olduğunu, bunun gerçekleşmesi için emek sarf edeceklerini ifade etti.

 

İzci, “Bilgiyi temel değer kabul eden bir eğitim politikasına ihtiyaç var. Andımızın yeniden tasarımlanması, milli güvenlik derslerinin kaldırılması veya Tarih öğretmenlerine verilmesi, sivil anayasa, eğitimcilerin durumlarının iyileştirilmesi gibi birçok alanda sendika olarak çalışmalar yürütmekteyiz. Bütün sıkıntıların muhatabı olarak, toplu görüşmelerde ilk kez masaya oturacak bizlerin görülmesi büyük bir haksızlık olur. Ancak, kısa sürede elde edeceğimiz kazanımların göz dolduracağından hiç şüphemiz yoktur. Yeni yönetimin görevlerinde başarılar diliyor, Eğitim- Bir-Sen Samsat İlçe Temsilciliğine hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrü Gündeş ise birçok eğitimciyi bir arada görmekten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, yeni yönetim ve ilçe başkanına hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Perşembe, 15 Aralık 2011 13:30, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri