Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSamsat Belediyesi Öğrencilere Çanta Dağıttı…   
Samsat Belediyesi Öğrencilere Çanta Dağıttı…

Samsat Belediye Başkanlığı ilköğretim okulu öğrencilerine çanta yardımı yaptı.

 

            Zeynel Aslan İlköğretim Okulunda düzenlenen çanta dağıtım törenine katılan Belediye Başkanı Yusuf Fırat, öğrencilerden daha çok çalışmaları için söz aldı.

 

            Eğitimin en üst sıralardaki öncelikleri olduğunu belirten Fırat, eğitim alanında yapılması gereken hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacaklarını belirtti.

 

            Fırat yaptığı açıklamada, “Eğitim bizim önceliklerimizden biridir. Çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim almalarını temin etmek için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağız. Gerek Belediye imkânları ile gerekse de yaptığımız görüşmeler neticesinde hayırsever kişi ve kuruluşlardan destek alarak öğrencilerimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. Hibe aldığımız otobüs ile dershaneye giden öğrencilerimizi bedava il merkezine taşımaktayız. Öğrencilerimize ayakkabı yardımı yaptık. Son olarak ta 300 tane çanta dağıttık. Bundan sonra da eğitim alanında yardımlarımız devam edecektir.” dedi.

 

            Fırat açıklamasında, öğrencilere yardım yaparken özellikle en fakir ve başarılı öğrencilerden başladıklarını sözlerine ekledi.

    

    

   

 

           




Gönderen Editör, Perşembe, 15 Aralık 2011 13:25, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri