Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERAK Parti Samsat 4. Olağan Kongresi Yapıldı…   
AK Parti Samsat 4. Olağan Kongresi Yapıldı…

           Samsat Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) 4. olağan kongresi yapıldı.

 

            80. Yıl Sosyal Tesislerinde yapılan kongreye çevre ilçelerden bazı belediye ve ilçe başkanları, il genel meclis üyeleri, Samsat’ta görev yapan bazı köy muhtarları ile partililer katıldı.

 

            Ak Parti Adıyaman İl Başkan Yardımcısı Mahmut Said Kutlu’nun Divan Başkanı, Ömer Ünlü ve Hicri Alkan’ın ise divan üyesi olarak görev aldıkları kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

 

            Samsat İlçe Başkanı Abdulkadir Aslan ve Kâhta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı’nın yaptıkları birer selamlama konuşmasından sonra Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ile Gelir-Gider Hesap Tabloları okunarak oylandı.

 

            İlçe Başkanı Aslan yaptığı konuşmasında “dünya lideri” olarak hitap ettiği Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a geçmiş olsun dileklerini sunarak, acil şifalar diledi.

 

            Aslan konuşmasında kendisinin Ak Parti’ye katılan ilk belediye başkanı olduğunu ve parti rozetini ise şimdiki Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Erdoğan ve o zaman genel başkan yardımcısı olan Dengir Mir Mehmet Fırat tarafından takıldığını belirtti.

 

            Aslan yaptığı konuşmasında; “1989–2009 yılları arasında Samsat ilçemizde 4 dönem belediye başkanlığı görevini yürüttüm. Belediye başkanlığı görevim esnasında yeni kurulan ve hiçbir caddesi, kaldırımı, suyu, parkları ve yeşil alanları olmayan ve çamur deryası olan ilçeyi devralarak, dişimiz, tırnağımızla, sizlerle beraber, bu günkü duruma getirdik.

 

            Siyaset hayatımızda hiçbir zaman yanar-döner olmadık. Halkımıza yapamayacağımız boş vaatlerde bulunmadık. Kendi menfaatlerimiz için hiçbir zaman parti değiştirmedik ve değiştirmeyeceğiz. Ak Parti’de yalan, dolan, talan ve gaspçıların yeri yoktur. Ak Parti, bu tür insanları bünyesinde barındırmaz ve barındırmamıştır.

 

            Partinin kuruluşundan bu yana var gücümüzle çalışarak hep birinci parti olduk. Son seçimlerle % 83 aldık. 2007 genel seçimlerinde yüzdelik oranı baz alındığında, % 79 oyla Türkiye birincisi olduk. Bir yıl önce üstlendiğim ilçe başkanlığı görevini layıkıyla yürütmeye çalıştım ve desteklerinizle en iyi şekilde yürütmeye çalışacağım.” dedi.

 

              Abdulkadir Aslan başkanlığındaki tek listedeki 15 kişilik asil ve 15 kişilik yedek yönetim kurulu ile 20 kişilik üst kongre asil ve yedek delege adayları seçildiler.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Pazartesi, 12 Aralık 2011 08:30, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri