Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ŞÜKRÜ GÜNDEŞ; “EĞİTİMDEKİ KALİTEYİ EKİP RUHU İLE ARTTIRABİLİRİZ”   
SAMSAT İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ŞÜKRÜ GÜNDEŞ; “EĞİTİMDEKİ KALİTEYİ EKİP RUHU İLE ARTTIRABİLİRİZ”

             Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrü Gündeş, eğitim kalitesinin ancak ekip ruhu ile yapılacak çalışmalar neticesinde arttırılabileceğini söyledi.

 

            Samsat ilçesinde görev yapan okul müdürleri ile Cumhuriyet Konferans Salonunda yapılan toplantıda bir konuşma yapan Gündeş, eğitimde kalitenin arttırılması ortak paydasında yürütülen çalışmaların iyi bir planlama ve azimli bir çalışma ile sürdürülmesi gerektiğini vurgulayarak, bu anlayışın en alt düzeye kadar yaygınlaştırılması gerektiğini söyledi.

 

            Okul müdürlerinden okulların fiziki durumları ve karşılaştıkları sorunlar ile ilgili bilgiler alan Gündeş, evrensel eğitim ve öğretim ilkeleri ile Türk Milli Eğitimi'nin genel amaç ve ilkeleri doğrultusunda, fırsat eşitliğine dayalı bir anlayışla, yapılması gereken çalışmaları özveri ile sürdüreceklerini kaydetti.

 

            Gündeş, “Yaşadığımız asrın gereklerine uygun, özgür düşünen bireyler yetiştiren kurumlarımızın fiziki durumlarının iyileştirilmesi, hijyenik bir ortam yaratılması için idare olarak hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağız. Eğitim öğretim yılının başında yaptığımız bu toplantı, sorunların tespiti ve çözüm önerilerinin sunulması bakımından önemlidir. Önümüzdeki günlerde yine okul idarecileri ile bir araya gelecek ve eğitimdeki kalitenin arttırılması için fikir alış verişinde bulunacağız.” dedi.

 

 




Gönderen Editör, Salı, 25 Ekim 2011 19:06, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri