Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERADIYAMAN MÜFTÜSÜ SAMSAT’TA GÖREV YAPAN DİN GÖREVLİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ   
ADIYAMAN MÜFTÜSÜ SAMSAT’TA GÖREV YAPAN DİN GÖREVLİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Adıyaman İl Müftüsü Mehmet Şahin, Samsat ilçesinde görev yapan din görevlileri ile bir araya gelerek, çeşitli konularda istişarelerde bulundu.

 

            Cumhuriyet Konferans Salonundaki toplantı Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Daha sonra gündem maddeleri üzerinde görüş alış verişinde bulunuldu.

 

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Samsat İlçe Müftüsü Kamil Ruhi Albayrak, toplantıda tamamlanan yaz Kur'an kursları, planlanan kış Kur’an kursları, camilerin fiziki durumları, mevzuat bilgileri, yürütülmekte olan dini ve idari çalışmaların görüşüldüğünü ve bütün personele memnuniyet anketinin uygulandığını belirtti.

 

Müftü Albayrak, bütün din görevlilerinin görev yaptıkları camilerde vaaz verebilmeleri için bir haftalık bir seminer ve üç hafta süren eğitim çalışmalarının sürdürüldüğünü, kursa katılan personel tarafından dönüşümlü olarak her gün Merkez Ulu Camisinde vaaz verildiğini ifade etti.

 

Albayrak, “Yaz Kur’an kurslarımızı başarı ile tamamladık. Kış aylarında hizmet verecek altı kurs açtık. Bu kurslarımıza kayıtlar devam etmekte olup yakın bir tarihte kurslar hizmet vermeye başlayacaktır. Sayın İl Müftümüz de çalışmalarımızı yerinde görmek ve personeli motive etmek amacıyla ilçemize geldiler. Kendileri ve Samsat genelinde görev yapan din görevlilerimiz ile birlikte başarılı bir toplantı gerçekleştirdik. Dini ve idari çalışmalarımız aralıksız devam edecek ve halkımıza en iyi hizmetin sunulması için azimle çalışacağız.” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Salı, 18 Ekim 2011 11:46, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri