Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA ESNAFLAR DENETLENDİ…   
SAMSAT’TA ESNAFLAR DENETLENDİ…

          Samsat ilçesindeki gıda satış ve toplu tüketim yerlerinde denetlemeler yapıldı.

 

Adıyaman Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’ne bağlı Gıda ve Yem Şubesi Ekipleri ile Samsat İlçe Müdürlüğü personeli tarafından, Samsat ilçesinde faaliyet gösteren gıda satış ve toplu tüketim yerlerinde denetim ve incelemeler yapıldı.

 

Özellikle lokanta ve yemek fabrikası gibi market ve toplu tüketim yerlerinde yapılan denetimlerde işyeri sahiplerine gerekli uyarılar yapıldığını belirten Samsat İlçe Müdürü Erdal yılmaz, vatandaşlarımızın aldıkları ürünlerde son kullanma tarihlerine dikkat etmeleri gerektiğini ifade etti.

 

Yılmaz açıklamasında, “Vatandaşlarımızın lokanta, pastane gibi toplu tüketim ve satış yerlerinde kullanılan et, tavuk, bitkisel yağ gibi gıda maddelerinin nasıl muhafaza edildiği, nereden alındığı ve kullanım miadı konusunda dikkatli olmak gerekiyor. Müdürlüğümüzde görevli Gıda Mühendisi Mehmet Emin Akbaş bu konuda görevlendirilmiş olup, bilinçli satıcı ve bilinçli tüketici olmak adına ne gerekiyorsa yapılacaktır. Vatandaşlarımız uygun olmayan ürün, satış koşulları ve hizmet şartları ile karşılaşmaları halinde Bakanlığımızın açmış olduğu ücretsiz ALO 174 gıda hattını arayarak şikâyetlerini bildirebilirler.” dedi.

 

Yapılan denetimlerde esnafların gerekli konularda uyarıldıklarını belirten Yılmaz, gıda ve hijyen konusunda taviz verilmeyeceğini sözlerine ekledi.

 

 

 




Gönderen Editör, Cuma, 07 Ekim 2011 12:33, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri