Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA “İLKÖĞRETİM HAFTASI” ETKİNLİKLERİ DÜZENLENDİ   
SAMSAT’TA “İLKÖĞRETİM HAFTASI” ETKİNLİKLERİ DÜZENLENDİ

Samsat’ta, “İlköğretim Haftası” kutlamaları kapsamında Merkez İlköğretim Okulu’nda program düzenlendi.

 

Düzenlenen törene İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili M. Nazif Urgun, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mazhar Aktaş, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve velileri katıldı.

 

Merkez İlköğretim Okulu Türkçe Öğretmeni Mustafa Birinci’nin günün anlam ve önemini belirten konuşması ile başlayan programa öğrencilerin şarkılar ve şiirler okuması ile devam etti.

 

Rezan Bozkurt ve Hatice İçen’in hazırlamış oldukları “Gülsüm’ün Kısmeti” isimli skeç beğeni ile izlendi. Beşinci sınıf öğrencilerinin büyük bir ustalıkla sahneledikleri oyun izleyenler tarafından sık sık alkışlandı.

 

İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili M. Nazif Urgun, yaşam kalitesinin yükseltilmesinin eğitim kalitesinin yükseltilmesi ile mümkün olabileceğini, bunun için eğitimcilere büyük görevler düştüğünü ifade etti.

 

Urgun, “Toplumun hayat standardının yükselmesi ancak eğitim kalitesinin yükselmesi ile mümkün olabilecektir. Bu nedenle hepimize büyük görevler düşmektedir. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği yolda kararlılıkla yürümemiz ve belirlediği hedefe ulaşabilmemiz için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağız. Öğrencilerimizin hazırlamış olduğu etkinlikleri beğeni ile izledik. Programa emeği geçenleri kutluyor, ilköğretim haftamızın hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.” dedi.

 

  

 

 

 

 

 

  

 

 

 

  

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Perşembe, 22 Eylül 2011 11:33, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri